סיוע מיידי לנשים במצוקה

תאריך פנייה: 08.10.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמונית
אנא מכם עזרו לי אני חייבת יעוץ
08.10.2010 • 09:21

אני עכשיו עומדת לכתוב הרבהכי זה סיפור ארוךהיה לי חבר שבהתחלה היינו מכירים 5 שנים והוא רצה אותי 5 שנים ולא רציתיאחרי 5 שנים החלטתי שטוב ננסה ונהיינו ביחד שנתייםעכשיו אנחנו פרודים שבועיים פחות או יותרהוא אהב אותי ואני אותו בצורה אדירההוא תמיד אמר לי את אהבת חייהאושר שליהחיים שליוהרגשתי שזה באמת נכוןאני ידעתי שזה נכוןאמא שלו תמיד אמרה לי "מה עשית לו הוא בחיים לא אהב מישהי כמו שהוא אוהב אותך" אמרתי לה לא עשיתי כלום אני לא יודעת לעשות כלום רק פשוט להחזיר לו אהבה(היא חשבה שכישפתי אותו היא תמיד אמרה לי על זה)לפני שהייתי חברה שלו הייתה לו ידידה אחת שעובדת איתו שהוא היה דלוק עליה ולא יצא מזה כלום הוא חיזר אחריך והכל אבל לא יצא מזה כלוםכי אותה תקופה היה לה חבראני והוא נהיינו ביחדהאישה הזאת נפרדה מהחבר שלה כמה חודשים לפניואז היא הבינה שיש לידיד שלה (חבר שלי) חברהוהיא התעצבנה נוראורבה איתוואיימה עלייולא התייחסנוואני אמרתי לחבר שלי תנתק איתה את הקשר לא מתאים ליוהוא באמת ניתק איתה את הקשרואז היא באה אליי לבית שלו עם חברה שלהוהרביצו לי בטוח הבית של החבר שליופתחו את הארון בגדים של החבר שלי וזרקו לי את כל הבגדים שלי מהחלוןוהחבר שלי לא התערב כי הוא בן אדם עדין כזה וטוב לבוהוא לא יודע לריב מכות או דברים כאלההוא פשוט קם מהבית לקח אותי אסף לי את הבגדים ולקח אותי לסבתא שלוהסבתא שלו התקשרה לאותה אחת אמרה לה תעופי עכשיו מהבית אני לא רוצה שתשארי בבית הזה יותר תעופי עכשיואז האישה יצאהובאה לדבר עם הסבתא אני וחבר שלי בדיוק ירדנו מהבית של הסבתא באו לחזור לבית שלווהאישה הזאת בדיוק בכניסה לבית של הסבתאראינו אותה ואז אני נכנסתי לאוטו והוא בא להכנס גם לאוטו והיא לא נתנה לווהחברה שלה דיברה איתי ואיימה עליי ודיברה בכוח שאני לא אשמע מה הם מדבריםאבל בכל זאת שמעתישמעתי אותה אומרת לואתה אוהב אותי? והוא אמר לה כןואז היא התעצבנה יותר ורבה איתו ואז היא אמרה טוב אני רוצה עכשיו את הדיסקים שלי שיש לך באוטו ואל תתקרב אליי יותר וזהוהוא אמר הדיסקים שלך זה בבית שלי לא באוטוואז היא אמרה טוב אני באה איתך לבית תביא לי את הדיסקיםוהוא אמר טוב ואז היא עלתה באוטו אחר היא וחברה שלה ונסעו אחרינוואז חבר שלי לקח את כל הבגדים שלי שהיו זרוקים מקודם בחוץ?אז הוא שם אותם באוטו שנסענו לסבתא ואז שעלינו לבית הוא הרים אותם בשביל לעלות אותם לביתואז היא אמרה לו מה אתה מרים לה מה אתה כלב שלה?והוא אמר לה כן אני כלב שלה אני והיא הולכים להתחתן אני אוהב אותהעברנו את היום הזהלמחרת הוא בעבודה ואני בבית שלו עם האמאהוא מתקשר אליי אומר לי מאמי שלי תרדי למטה אבל אל תרדי לבד תעלי לשכנה שלי ותגידי לשכנה שלי ולאמא שלי לרדת איתך כי אני פוחדאמרתי לו מה קרהוהוא אמר היא התקשרה אליי והיא רוצה לבקש סליחה אבל אני בטוח שהולך להיות משהו חמוראוקיי ירדתי עם שכנה שלו ואמא שלוראיתי 2 מכוניות לפחות 9 בנות ובן אחדוהם אמרו לי אם האמא שלו לא הייתה איתך היינו עכשיו מכניסים אותך לאוטו בכוח יש לנו פה גבר והיינו שוחטים אותך ומחזירים אותך בחתיכותואז היה ריב צעקות האמא של החבר שלי אמרה לה לאותה אחת הוא יקבע עם מי להיות למה אתם עושים לה ככה מה היא עשתה לכם רע ודברים כאלה ואז חבר שלי התקשר ואמר לי מאמי בבקשה תבקשי ממנה סליחה ואז שאני חוזר אנחנו הולכים ישר למשטרהולא רציתיוהוא התחנן שאני אבקש סליחהבסוף ביקשתי ואז בסוף הסיפור היא אומרת לי "שאת לא פה את בעיר שלך איתי הוא יושב כל לילה ואומר לי שהוא אוהב אותי ומת להפרד ממך הוא אוהב אותי תמותי" לא עניתי והלכתי לבית אחרי פחות מ 10 דקות הוא נכנס לבית (והוא היה אמור להשאר עוד לפחות 5 שעות בעבודה) הוא ברח מהעבודההלכנו למשטרהחבר שלי לא רצה להתלונן עליה כי הוא פחד שהיא תבוא שוב ותרביץ אחר כך לאמא של חבר שליאז התלולנו רק על חברה שלהמאז הקשר שלנו דירדריותר נכון אהבנו יותראבל הסבתא פשוט עשתה עליי חרםאמרה לו אני לא רוצה אותהתפרד ממנהוהוא בשום פנים ואופן לא רצה להפרד ממניאחרי כמה חודשים שוב הבנתי שהם התחילו לדבר שלום שלוםובדיוק אני והוא היינו בריב קטן ונפרדנו וכל פרידה שלנו זה בדיוק לשעה לא יותר מזהאוקייאחרי כמה ימים אני באה אליו כי חזרנוואז היא מתקשרת אליורבתי איתו והיא הבינה שאני איתו בביתוהיא באה שובואמרה לי שהוא נדר לה נדר ליד החבר שלו שהוא לא מתקרב אליי יותרואז חבר שלי רב איתה והיא יצאה בעצבים מהבית וזהמאז לא שמעתי עליהכבר יותר משנהאבל הסבתא נידנדה לו להפרד ממניוניסתה לעשות שהוא והאישה הזאת יחזרו לדברוכלום לא עזר הוא אוהב אותי ואף אחד לא הצליח להפרידהאישה עשתה עליי עין הרעמישהו אמר ליעכשיו? אנחנו פרודים סופית כבר שבועיים פחות או יותראנחנו רגילים כל רבע שעה לדבר בלי הגזמה בכללועכשיו? כבר שבועיים רצופים אנחנו לא מדברים בכללאני כותבת לו באייסיקיו הוא מוחק את האייסיקיו ופותח חדשאני כותבת לו בפייסבוק הוא מוחק ופותח חדשאני כותבת לו במקושרים הוא מוחק ופותח חדשאני מתקשרת הוא מנתק את הקו ומחליף מספרפשוט מי שלא הבין עד פהעשו עליו כישוףאני בחיים לא האמנתי בזהעד היוםאו שהסבתא עשתה כישוף או האישה הזאתעכשיו לא משנה ממי אני הבנתי שהוא שוב נדר נדר לא לחזור אליי יותרוכלום לא בא בחשבון הוא לא רוצה לשמוע עליינכנסתי לפייסבוק החדש שלווראיתי אותה שםאותה ואת אחיינים שלה ברשימת חברים שלואני אעשה הכל הכל בכדי לחזור אליו שובלחזור לאהבה הענקית שהייתה לנואהבה ללא גבולותאני הייתי עושה כישוף אבל אני פוחדת מזהאני גם הבנתי שמישהו שעושה אין לו חלק בעולם הבאאיך אני יכולה להחזיר אותו אליי על בטוח?שהוא יחזור בטוח!!!!!!בבקשה תעזרו ליאני כבר שבועיים פחות או יותרכמעט ולא אוכלתלא שותה כמעטרק או ישנה או בוכה כל היוםוצועקת בבית אני רוצה אותו בחזרהההההההה

ד"ר אורן חסון
סיוע מיידי
10.10.2010 • 01:29

אלמונית יקרה,
את זקוקה לעזרה, ולמישהו לדבר איתו. אני לא יודע אם זה יעזור לך להשיג מחדש את החבר שלך, מאחר שעושה רושם שהוא לא חזק מספיק להתמודד עם כל הקשיים הללו, ושהוא פוחד להמשיך איתך. אבל את צריכה כרגע בעיקר להתייצב מחדש, כדי לחזור ולתפקד, וכדי להתאושש מהטראומות שגרמו לך הארועים הללו.נסי את שתי האפשרויות הבאות:1.עזרה ראשונה נפשית (ער"ן).תמצאי טלפונים ודרכי התקשרות באתר שלהם.2. קו חרום ארצי של משרד הרווחה, טלפון: 1-800-22-0000.קו זה מיועד הן לענייני חרום מיידיים של אלימות במשפחה וכנגד נשים, והן להפנייה לשרותים מקומיים לטיפול במקרים של קשיים נפשיים כלליים, לנשים ולילדים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083