סיוע לנשים: אתרים וטלפונים

תאריך פנייה: 15.10.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
789485
מה אני עושה
15.10.2010 • 13:55

עם בעלי מגיע שנת שינה או פתאום כאשר אין אף אחד בבית.בא ומבקש ממני טוב תתני לי בבקשה לקיים יחסים .ולרוב תמיד שהוא מבקשואפילו שאני לא מעונינת אני נותת לו.כי אין לי ברירה .או שטוב מסכימה לא יודעת פשוט מה עושה במיקרה כזה.ולכן חשוב לי ללבן את הדברים .אבל אצלו כמו היום אומר לי לא תיראי שבוע לא נתת לי .ככה את עוזבת אותי. אני לא יודעת מה אניט עושההוא לאומת זה יקח את זה כאילו הכל בסדר וכאילו לא קרא שום דבר.מכעיס אותי שכך הוא חושב .האמת ברגע שאנו לא מסכימה הוא עצבני וכעוס לבני הביתאין לי מישיעזור לי לא יודעתהוא לא בעד בפורומים .אבל אין לי עם מי לדבר מה לעשות.לפחות כאן

ד"ר אורן חסון
פונה לעזרה
17.10.2010 • 02:01

פונה יקרה,
כתבתי לך כבר קודם שאת זקוקה לסיוע חיצוני. אני עדיין עומד על כך. אני שב ומשאיר לך רשימת אתרים וטלפונים להשתמש בהם. את יכולה גם לפנות לקופת חולים ולבקש סיוע נפשי.מקרי חרוםקו חרום ארצי של משרד הרווחה, טלפון: 1-800-22-0000.קו זה מיועד הן לענייני חרום מיידיים של אלימות במשפחה וכנגד נשים, והן להפנייה לשרותים מקומיים לטיפול במקרים של קשיים כלליים דומים, לנשים ולילדים.עזרה ראשונה נפשית (ער"ן).אלימות במשפחהאתר של משרד הרווחה והשרותים החברתיים, הכולל הדרכה, סיוע וקו חרום (טלפון).משרדי ממשלה וארגוני סיוע, כולל קווי טלפון לחרום בענייני אלימות במשפחה וקו מצוקה לילדים ולנפגעי תקיפה מינית.קו החרום הארצי של ויצ"ו לאלימות במשפחהולילדים בסיכון: 1-800-39-39-04.שרותים קהילתייםמחלקות מקומיות לשרותים חברתיים: מדריך כתובות וטלפונים.(לחצי על הקישורים - עם הקו התחתי - כדי לקבל מידע נוסף)

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083