סיוע לבחור במצוקה
הבחור מאוסטרליה
זה לא אני שהכרתי קודם
⌄
אני כרגע נמצא באוסטרליה כותב לך במטרה לשאול את מצבי.אני חודש וקצת נמצא פה ובמהלך 18 יום האחרונים אני מרגיש משהו שלא הרגשתי בעבר אני נלחץ, נכנס להתקפי חרדה יש לי מן מחשבה כזאת שאני לא יכול לחזור לארץ שאני תקוע פה לנצח אני מרגיש שאני לא יכול לעלות על מטוס למרות שעד היום אני אהבתי לטוס זה לא הפריע לי כל כך לא פחדתי הטיסה לפה היא יום וחצי, עוד משהו שקורה לי זה אני לא מצליח להירדם כל כך אני מתחיל לנשום בכבדות ומרגיש קוצר נשימה ומרגיש שאני מאבד את עצמי בנוסף אני מתחיל לראות שחור ולקבל סחרחורת בכדי לצאת מזה אני קם מהמיטה והולך לדבר עם משהו או יוצא החוצה לשאוף אויר ולא תמיד זה עובר, הכל התפרץ לי כשעבדתי ערב אחד במסעדה פה באיזור לפני 18 יום והייתי שוטף כלים שם פתאום אחרי 10-20 דקות בערך ממש בהתחלת העבודה אני מרגיש שאני לא יכול לנשום, סחרחורת, רואה שחור, מרגיש סגור בגלל שזה היה מקום קטן יחסית הרגשתי לחוץ.בין הפעמים בימים הראשונים שזה התחיל לקרות לי היו לי גם מחשבות אובדניות.וישנם עוד מספר דברים שקורים לי ושאני לא יכול להסביר בכתב.מבקש את עזרתך הדחופה אני לא יודע מה לעשות.תודה רבה
פאני
לך דחוף לרופא
⌄
לפעמים תופעות כמו שציינת מסמנות התקף של מחלה מסוימת, אולי נוירולוגית ואולי מסוג אחר, אבל ממש לא מומלץ להזניח
ד"ר אורן חסון
סיוע. בלי להתבייש.
⌄
בחור יקר,
אני לא יודע מה קרה לך פתאום, ומה הסיבה. אל תראה זאת כהאשמה, כי אני לא מכיר אותך, אבל זה יכול לקרות לאחר לקיחת סמים הזייה מסויימים, שמשאירים השפעה דומה לאחר מכן. אני די משוכנע שיש לך ביטוח רפואי: לך לפסיכיאטר כדי להבין מה קורה, ואם לקחת סמים, ספר לו. במקרי חרום, התקשר לשגרירות הישראלית המקומית ובקש עזרה, וכן, בשביל מה יש טלפון? – אם צריך, וזה דחוף, בקש עזרה מהבית. אם זה חשוב, ואם תסביר שזה חשוב, ואם זה אפשרי כלכלית, אני בטוח שיבואו לעזרתך.