סיום מערכת יחסים: תחושות ושינוי
שושי
התאהבות או רצינות?
⌄
יש לי חבר שבתקופה האחרונה שהייתי איתו הרגשתי שהקשר ביננו לא מספק אותי אז לקחתי ממנו פסק זמן,במשך תקופת הזמן הזאת התאהבתי במישהו אחר, אותו אחד שהתאהבתי בו הוא לא רציני ואני לא יודעת אם הקשר ביננו יוביל למשהו רציני אבל מה שאני כן יודעת זה שאני מרגישה כלפיו רגשות חזקים הרבה יותר מאשר הרגשתי לחבר שלי או הרגשתי אי פעם ( חבר שלי הוא הזוגיות הראשונה שלי) . אז עכשיו אני בהתלבטות..ויש לי מלא שאלות:האם לנסות לשקם את הקשר עם חבר שלי, האם זה אפשרי בכלל לאחר שהתאהבתי במישהו אחר? או שזה חסר סיכוי ואין טעם לנסות כי גיליתי שאני יכולה לפתח אהבה יותר גדולה כלפיי אדם אחר( לאו דווקא ספציפית לאותו אחד שהתאהבתי בו ,אלא באופן כללי) ולכן כדאי שנפרד?יש לציין כי אני כן אוהבת את חבר שלי והוא בנאדם טוב שאפשר לפתח איתו זוגיות יציבה וארוכת טווח ,אבל עוצמת האהבה שלי כלפיו לא חזקה. יש סיכוי לשנות את זה ? האם זה מספיק ליצירת קשר ארוך טווח? (או שחלילה אולי זה יוביל לבגידה שלי מהסיבה הזאת)האם כדאי בכלל לנסות לשנות את זה או שזה סימן שעדיף לוותר על הקשר?
שושי
התאהבות או רצינות?
⌄
כבר אין צורך לענות..לפני שעה נפרדתי ממנו וישר אח"כ הרגשתי מין זריקת אדרנלין ואנרגיה מדהימה לעשות דברים,מין שחרור והקלה..מה שדי מבהיר לי שבצעתי החלטה נבונה