סיום מערכת יחסים - עצות מקצועיות
יעל
ד"ר חסון היקר אני חייבת לומר לך ש..
⌄
שמיום שני שהתייעצתי איתך, אני מרגישה הרבה יותר טוב.אני כנראה הייתי צריכה מישהו שיפקח את עיניי ויאמר לי שחור ע"ג לבן את אשר היה עם ליבי בפנים. הייתי צריכה לשמוע את זה גם ממישהו אובייקטיבי.(התייעצתי איתך לגבי הסיפור שלי עם הרופא שלי בדימוס)עבור עלי יומיים בלי להחליף איתו מילה, בלי SMS בלי הודעותנכון שאני מאד מתגעגעת אליו בטירוף אבל בתוך תוכי אני הרבה יותר שלמה ורגועהקל לי יותר להסתכל בעיניים של בעלי ולדבר איתו ואפילו לעשות איתו סקס (כי קרה לא פעם שכשהייתי שוכבת עם בעלי פינטזתי על הרופא)ברור לי שזה עניין של זמן שאתשחר גם מזה.באמת ההתעסקות עם ההידלקות הייתה ממש כפייתית כשאני חושבת על זה. זה היה מדהים איך הייתי מתעסקת עם למה הוא לא התקשר או כן התקשר כן שלח SMS או לא שלח כן אמר מילת חיבה או לא. זה היה הורג אותיתודה רבה לך מאד מאד מאדוחג שמחותמשיך להיות כזה מקסים ואיכפתייעל
ד"ר אורן חסון
ד"ר חסון היקר אני חייבת לומר לך ש..
⌄
יעל יקרה,
את יודעת כמוני שזה עדיין לא נסתיים. אני מניח שיהיו טלפונים או SMS-ים ערב החג, מה שלא יקל. ואם לא יהיו - הרי זה סימן עבורך שהוא יותר נשמר לעצמו ממך. המשיכי במינון שקבעתי לך (פעמיים ביום), והיי מודעת, כפי שתארת לי, לשינויים לטובה שחלים בך תוך כדי.