סודות אפלים: מה עושים?
MR BLUE
סוד
⌄
לפני כ 4 חודשים קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי עשיתי טעות הצטערתי על כך מאוד ואף פניתי לפסיכולוגית עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ויצאתי בריאעכשיו אני מקווה לפתוח דף חדש ולהכיר נשים נורמליות שעימן אצור קשר נורמלי יש לציין שלפני זה הייתי בקשר יותר מ3 שניםבהתייחס לקשרים עתידיים האם לדעתך אוכל לשמור על זה בסוד או שמא אצטרך לספר על כך???מה לעשות?
ד"ר אורן חסון
סודות אפלים
⌄
מר בלו יקר,
לכל אחד יש איזה שהוא סוד אפל שהוא שומר לעצמו, ואף אחד לא יודע עליו. יש מי שלוקח איתו התעללות מינית שהוא או היא לא סיפרו לאף אחד, ויש, מן הסתם, כאלו שהתעללו מינית במישהו או מישהי, ולא ספרו לאף אחד. יש מי שגנב שטר של 100 שקל מהארנק של אימו, ואף אחד לא יודע על כך, או שבר את חלונו של השכן, או עישן בהסתר, או השתמש בסמים, או שבר רהיט חשוב בבית, ואף אחד חוץ ממנו לא יודע איך זה קרה. אז עכשיו, גם לך יש איזה סוד אפל משלך, ופרט לייסורי מצפון שיש לך, הכל בסדר. אתה לאתצטרךלספר על כך. אבל אם יהיה לך קשה לשמור את זה בסוד, כי זה גדול עליך, אז אולי תרגיש כפוי לספר. אני לא חושב שזה מומלץ לספר, בגלל התדמית שזה עלול ליצור לך, אבל מידת הנזק תלויה בפתיחות ובבגרות של בת הזוג העתידית שלך.
שני
סודות אפלים
⌄
וזה גם לא כל כך אפל ונורא כמו שזה משתקף מעיניך.אני חושבת שהרבה יותר גברים מכפי שאתה משער הלכו פעם או פעמיים לנערות ליווי, כולל מישהו שאני מכירה אישית, ובחיים, בחיים לא הייתי מנחשת שדווקא הוא, החתיך, הכריזמטי, הרגיש והמצליח- יעשה זאת.