נשיקות והימנעות - מה עושים?
אור
חוסר חשק
⌄
שלום רב,
אני בת 27 נשואה כ3.5 שנים ואני ובעלי ביחד כבר 10 שנים,יש לי ילד בן שנתיים ו4 חודשים,אז ככה אני תמיד לא הייתי חסידה גדולה של סקס למרות שבעלי הוא מאהב מושלם יעשה הכל רק בכדי שיהיה לי טוב.בחודשים האחרונים ירד לי החשק בכלל וממש וממש לא בא לי לקיים יחסים,בעלי מאוד נעלב כי הוא מרגיש שאני כבר לא מושכת אותו,אבל ממש אין לי חשק אנחנו פתוחים אחד עם השני ומדברים על הכל אבל אני מרגישה שחוסר החשק שולט גם ביחסים ביננו ביום יום.כיום אני בהריון בשבוע 11 ועדיין אין לי חשק בכלל(הכניסה להריון הייתה יחסי מין מצידי רק לשם כך)אני מרגישה שעקב אי קיום יחסים זה משפיע גם על ההתנהגות של בעלי בבית כגון:הוא יותר עצבני חסר סבלנות ולא כל כך מתייחס אלי.הבעיה היא גם שלא בא לי לנשק אותו,אם הוא בא לנשק אותי אני מנסה להתחמק,אין לי מושג למה אני ממש מבקשת עזרה בעלי הוא בעל נפלא ולא הייתי רוצה לעבור עוד ועוד ימים בריחוק הזה.תודה מראש אור.
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
⌄
אור יקרה,
זה שאת מתחמקת מנשיקות, יכול להיות פשוט כדי להמנע ממה שיבוא אחר-כך, שזה סקס, אבל יכולות להיות גם סיבות נוספות. התופעה שאת מתארת היא תופעה ידועה ונפוצה, ובדיוק בשביל זה יש מטפלים מיניים, כדי להקל ולפתוח את המיניות שבין בני הזוג. מומלץ ללכת.