נסיעה לסין - שאלה לפורום

תאריך פנייה: 05.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סומי
ייעוץ - זוגיות
05.09.2006 • 11:37

שלום,
אני נשואה קרוב ל4 שנים מע' היחסים בני לבן זוגי די פתוחה ואמיתית,נסענו פעמים מס' ביחד לבלותבעלי אוהב לנסוע מדי שנה לבד עם חבריו {מבינה אותו ובמקביל הוא נוסע מרצוני}כך שאני אחרי לידה ממש טרי, במהלך תק' היריוני ביקשתי ממנו לנסוע לסופ"שלפני הלידה, היה אומר לי תבדקי, איך שהייתי בודקת ואומרת לו תאריכים התחיל עם הדחיותהרגשתי כי היו תירוצים למניהם ובסופו של דבר לא נסענו, :-(בשעה טובה ומוצלחת ילדתי לפני כחודשוהיום הוא מתייעץ איתי לגבי נסיעה בשבוע הבא לבדו עם החברים לסיני 6-7 ימים,לא יודעת עד כמה אם מדובר באנוכיות או יצא מצב שלא התאפשר לו,הוא הבטיח כי באוקט' ניסע ביחד, לא כלכך מדבר אלי מפאת ואני אם מניקה כך שאם אצא יחד עם התינוקת זה לא נחשב למרגוע,ולצאת בלעדיה זה לא אנושי מצידיאני רוצה להיות שלמה בדבריי האם זה בסדר כן לתת לו לנסוע,{כפי שזכור לי לכשנסע בזמנו לטיול מרצוני כמובן זה רק העשיר ורענן את מע' היחסים וכאילו אנחנו זוג חדש}מודה מראש על התייחסותכםואשמח מאוד אם תחזירו לי תשובה למייל שרשום לעיל.אני מרגישה קצת מנוצלת בקטע של הפתיחות,

ד"ר אורן חסון
לתת לו לנסוע לסיני
07.09.2006 • 01:12

סומי יקרה,
את הכתובת האלקטרונית שלך את נותנת לצרכי המערכת בלבד. אני לא יכול לשלוח לך לשם דבר, ואני מקווה שתבואי לבקר למרות זה. השאלה שלך היא אם זה בסדר לתת לו לנסוע, ואני לא כל כך מבין מדוע לא, פרט לכעס שלך על שלא יצא לכם לצאת קודם לבד. האם יש לך סיבה נוספת?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083