ניהול פורום: הסבר והבהרות
בר לבן
למערכת סטרמד
⌄
למה כל פעם שאני מגיבה לגולשים אחרים אתם מוחקים את הודעותיי,אך תגובות של גולשים אחרים אתם לא מוחקים.זהמעליב ונותן תחושת אפליה.אני לא מגיבה בבוטות ולא לעניין,בסה"כ מביעה תמיכה ועידוד.
מזדהה
למערכת סטרמד
⌄
גם אני פעם הגבתי ומשום מה מחקו את הודעתי.את לא היחדיה :)כנראה מוחקים מיד אחרי כמה שעות
בר לבן
למזדהה
⌄
שמחה שאני לא היחידה :)..,אבל משום מה עדיין יש כאן תגובות של גולשים אחרים מתאריכים קודמים שלא נמחקות ואני מנסה להבין למהדווקאשלי ו/או שלך כן?!
כואבת מאוד
זה לא אישי
⌄
הפורומים בסטארמד הם פורומים שבהם עונים מומחים ולכן הודעות של אנשים ש"רק רוצות לעודד" כמו שאמרתם, נמחקות.אני חושבת שכשעונים להודעת 'עידוד' כזו אז כבר אי אפשר למחוק אותה מבלי למחוק את כל אלה שבאו אחריה..
ד"ר אורן חסון
משהו על ניהול הפורום
⌄
בר לבן יקרה,
וגם המזדהה והכואבת,ראשית, אני מוחמא מהצורך שלכן להגיב בפורום הזה. אני יודע שיש לא מעט קוראים וקוראות "שקטים" כאן, וגם כאלה שרוצים להגיב.אכן, כפי שכתבה כ.מ. (כואב לי לכתוב את שמך המלא... ), זה ממש לא אישי. ובודאי, כפי שראית, לא רק הודעותייך מוסרות, אלא גם הודעות רבות אחרות. מן הסתם, את רובן המכריע את לא רואה, ולכן נוצר הרושם הזה.הפורום הזה אינו מיועד לשיחות בין גולשים (רענני את הדף, וקראי את הכללים בצד שמאל). יזמתי עם ההנהלה כבר לפני כחמש שנים את אפשרות התגובה, כדי להיות מסוגל לנהל דיאלוג עם מי שפונה אלי, אבל לא כדי להכניס לשיחה אנשים נוספים.אני מעדיף להשקיע בכל תגובה, וכדי להתפנות לזה אני צריך לקרוא רק את זה, ולא תגובות נוספות שלפעמים אני צריך להתמודד גם איתן, ואין לי פנאי לזה, וגם עלולות להטעות בחיפושי אחר שאלות שאני אמור להשיב עליהן.לעיתים רחוקות (מאד, אם תשימי לב), אני בוחר להשאיר הודעה, וזה בתנאים מאד מיוחדים כמו, למשל, כאשר להערכתי הפונה מאמין או מאמינה שהנורמה היא שונה מתשובתי, ולכן תשובתי לא תקבל את המשקל הראוי לה, והתגובה יכולה לשנות את תפיסתו או תפיסתהה את הנורמה. פרט למקרים הבודדים מסוג זה שאני מספיק לזהות, אזי הודעות מוסרות, בין אם אני צריך להביע דעה אחרת מזו של התגובה ובין אם אני מסכים להן.עוד תופעה, שאני כבר מכיר היטב, היא שאם נשארות תגובות כאלה, הן מתרבות במהירות, וזה מפריע לי לענות כמו שצריך. לכן, צר לי אם נפגעת, אבל הפורום אינו פורום תמיכה, וזה ממש אינו אישי.