משחקי שליטה בזוגיות - מה עושים?
אובדת עצות
אגואיסט במיטה - מה עליי לעשות???
⌄
קצת רקע: בת 32, בן זוגי לקראת 40. ביחד כ-10 חודשים, גרים ביחד, מדובר בקשר רציני, של אהבה מחויבות וכו'.בתחילת הקשר הסקס בינינו זרם, היינו שוכבים כמעט כל יום, הייתה התחשבות הדדית זה בצרכיו של זו ולא היו בעיות מיוחדות...אבל בחודשיים האחרונים אנחנו כבר כמעט ולא שוכבים... הבחור שלי מצא פיתרון אחר והוא – לבקש ממני לרדת לו, עד שיגמור. הבקשה הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום... הבעיה היא שאחרי שאני מבצעת את בקשתו והוא מגיע לפורקן, האקט בינינו נגמר. הוא לא "מחזיר לי", ויש תחושה ברורה שהעניין הזה מהווה תחליף לסקס מלא של "עשיית אהבה".בשבועיים האחרונים סירבתי לבקשתו, פעם אחר פעם, לא הסכמתי לרדת לו, בטענה שאני מרגישה קצת מנוצלת, שכן אין פה הדדיות, שהוא לא עושה בשבילי את מה שאני עושה בשבילו... שזה מוזר לי שפתאום הוא לא רוצה לשכב איתי יותר...הוא, מצידו, מאוד כועס עליי ונעלב ממני שאני מסרבת, טוען שבזוגיות הוא לא חייב להחזיר לי בתמורה, אפילו נתן לי תירוץ מטופש: "כשאני עושה לך מסאג', אני מבקש שתחזירי לי?...". אני מנסה לעמוד על שלי ולהסביר לו שסקס זה משהו אחר, והוא לא מסכים איתי. לטענתו, לאחרונה ירד לו החשק לסקס באופן כללי, וזה מה שהוא צריך ממני כרגע, ולא יכול "לעשות כאילו" אם לא באמת בא לו סקס...הייתה לנו אתמול שיחה מאוד רצינית בנושא, הסברתי לו שמבחינתי גבר אמיתי כן צריך לדאוג שהאשה שלו תהיה מסופקת, והוא אמר שאצלו זה לא עובד ככה, כי בתחום הזה של הסקס – הוא מקום ראשון.אני מאוד נעלבת מזה, ואין עם מי לדבר. הוא בשלו ואני בשלי. אנחנו בריב מטורף כבר שבועיים, והחצוף בכל פעם מחדש מנסה שוב להביא אותי לזה שאעשה לו נעים... ואני שוב מסרבת! ואז נוצר שוב ריב!!! אנחנו לא יוצאים מהלופ...:-(אני רק חייבת לציין, שלמרות שלא נשמע ככה ממה שכתבתי, בן-זוגי אדם מאוד מאוד חם!!! אנחנו כל הזמן מתחבקים, מתנשקים, יושבים צמודים ורואים טלויזיה... הוא מאוד מפנק בדברים אחרים, מכין לי ארוחות ערב, דואג לי בכל דבר, מביע אליי רגשות, לא עובר יום מבלי שיגיד שהוא אוהב אותי... הבעיה היחידה היא עניין הסקס עצמו!אני ממש אובדת עצות, אני לא רגילה לזה! זה משהו שלא חוויתי בקשרים קודמים.אשמח לדעת, מה יכול לגרום לו להיות כל כך אגואיסט במיטה??? ומה עליי לעשות בנידון???תודה רבה מראש!תודה רבה מראש!רקע: בת 32, בן זוגי לקראת 40. ביחד כ-10 חודשים, גרים ביחד, מדובר בקשר רציני, של אהבה מחויבות וכו'.בתחילת הקשר הסקס בינינו זרם, היינו שוכבים כמעט כל יום, הייתה התחשבות הדדית זה בצרכיו של זו ולא היו בעיות מיוחדות...אבל בחודשיים האחרונים אנחנו כבר כמעט ולא שוכבים... הבחור שלי מצא פיתרון אחר והוא – לבקש ממני לרדת לו, עד שיגמור. הבקשה הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום... הבעיה היא שאחרי שאני מבצעת את בקשתו והוא מגיע לפורקן, האקט בינינו נגמר. הוא לא "מחזיר לי", ויש תחושה ברורה שהעניין הזה מהווה תחליף לסקס מלא של "עשיית אהבה".בשבועיים האחרונים סירבתי לבקשתו, פעם אחר פעם, לא הסכמתי לרדת לו, בטענה שאני מרגישה קצת מנוצלת, שכן אין פה הדדיות, שהוא לא עושה בשבילי את מה שאני עושה בשבילו... שזה מוזר לי שפתאום הוא לא רוצה לשכב איתי יותר...הוא, מצידו, מאוד כועס עליי ונעלב ממני שאני מסרבת, טוען שבזוגיות הוא לא חייב להחזיר לי בתמורה, אפילו נתן לי תירוץ מטופש: "כשאני עושה לך מסאג', אני מבקש שתחזירי לי?...". אני מנסה לעמוד על שלי ולהסביר לו שסקס זה משהו אחר, והוא לא מסכים איתי. לטענתו, לאחרונה ירד לו החשק לסקס באופן כללי, וזה מה שהוא צריך ממני כרגע, ולא יכול "לעשות כאילו" אם לא באמת בא לו סקס...הייתה לנו אתמול שיחה מאוד רצינית בנושא, הסברתי לו שמבחינתי גבר אמיתי כן צריך לדאוג שהאשה שלו תהיה מסופקת, והוא אמר שאצלו זה לא עובד ככה, כי בתחום הזה של הסקס – הוא מקום ראשון.אני מאוד נעלבת מזה, ואין עם מי לדבר. הוא בשלו ואני בשלי. אנחנו בריב מטורף כבר שבועיים, והחצוף בכל פעם מחדש מנסה שוב להביא אותי לזה שאעשה לו נעים... ואני שוב מסרבת! ואז נוצר שוב ריב!!! אנחנו לא יוצאים מהלופ... :-(אני רק חייבת לציין, שלמרות שלא נשמע ככה ממה שכתבתי, בן-זוגי אדם מאוד מאוד חם!!! אנחנו כל הזמן מתחבקים, מתנשקים, יושבים צמודים ורואים טלויזיה... הוא מאוד מפנק בדברים אחרים, מכין לי ארוחות ערב, דואג לי בכל דבר, מביע אליי רגשות, לא עובר יום מבלי שיגיד שהוא אוהב אותי... הבעיה היחידה היא עניין הסקס עצמו!אני ממש אובדת עצות, אני לא רגילה לזה! זה משהו שלא חוויתי בקשרים קודמים.אשמח לדעת, מה יכול לגרום לו להיות כל כך אגואיסט במיטה??? ומה עליי לעשות בנידון???תודה רבה מראש!
ד"ר אורן חסון
עוד משחקי שליטה
⌄
אובדת עצות יקרה,
עושה רושם שהבחור, מסיבות שונות, נכנס איתך למשחקי שליטה. למה? - אני לא יודע. כי את אומרת שהוא חם ונותן בתחומים אחרים. לא ברור לי מה עובר עליו, ולכן כדאי שתלכו לייעוץ זוגי - כי מדובר בעיקר במשהו שנפגם בתקשורת שלכם על העניין, ואולי גם על עניינים אחרים, ואולי רק עץ שצריך לרדת ממנו באופן כלשהו, ושעזרה חיצונית תוכל לעשות זאת.