משחקי כוח בזוגיות - פורום
לילי
פלירטוט
⌄
בן זוג שנראה מאד נהנה מלספר לבת זוגתו שמישהי התחילה אתו / רוצה אותו וכו' ולראות את בת זוגו מקנאת/ מתעצבנת - מה עושים ?הוא גם יכול להתחיל לפלרטט עם מישהי מול בת זוג (לא משהו גדול -מחמאות חיוכים , בדיחות) למרות שהוא יודע שבת זוג מתעצבנת / מקנאה .נראה לי שכבר קראתי בפורום מישהי עם בעיה דומה - אך אני לא מצליחה למצא את המכתב ב"חיפוש" . האם תוכל להפנות אותי אליו?איך לדבר את בן אדם כזה ולהסביר לו ?
ד"ר אורן חסון
מגרש המשחקים שלכם
⌄
לילי יקרה,
אולי את מתכוונת לקישור הבא:http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=852133אבל בכל מקרה, זה לא בדיוק אותו הדבר. במקרה שלך, בהחלט יכול להיות שגם מדובר במשחקי כוח. וחבל שזה מגרש המשחקים שלכם. ואולי גם הקינאה שלך היא חלק ממשחקי הכוח, ומבחן שבו את מעמידה אותו כדי לבדוק אותו.לא כתבת כמה זמן אתם ביחד, ולא כתבת בני כמה אתם, כך שמהות הזוגיות שלכם אינה ברורה לי מספיק כדי לתת לך יותר מידע או כלים. גם לא ברור לי אם מה שאת מספרת זה פלירט של ממש, או שזה עניין חברתי רגיל (מחמאות, חיוכים, בדיחות) כשהיא משולבת בקינאה מוגזמת שלך. אם אתם זוג ותיק, שאינו יודע להתגבר על מחלוקות כאלו אבל רוצה להיות ביחד, יכול להיות שאתם זקוקים ליעוץ זוגי.