משבר זוגי: מה לעשות?

תאריך פנייה: 23.03.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שושי
זוגיות במשבר
23.03.2011 • 14:41

אני ובעלי נשואים 26 שנים. לפני כשנתיים תפסתי את בן זוגי מצוטט באינטרנט עם נשים ומתכתב איתם . ביתי הגדולה סיפרה לי שגם היא ראתה במחשב דברים לא נחמדים עם אבא שלה ואף היתה לה שיחה עימו בענין הזה , הוא הבטיחשיפסיק עם זה ואמר שזה רק בצחוק.כעת הוא לא עובד פרש לגימלאות וזה מה שמעסיק אותו רק נשים במחשב. אינו עוזר במטלות הבית" פרזיט" . המצב בבית מתוח אני לא מדברת עם בן זוגי , מרגישה שינאה כלפיו . חושבת על גירושים ומצד שני חוששת. בשיחות שהיה לי עימו טוען שהוא יחליט אם לעזוב או לא והוא לא ישתנה

ד"ר אורן חסון
עניין חדש בחיים
23.03.2011 • 21:53

שושי יקרה,
גם אם הוא במשבר, וגם אם הוא הפסיק להרגיש את עצמו חשוב, חריגה מהמסגרת המונוגמית שלו איתך אינה דבר שאת אמורה לקבל. התקשורת שביניכם עלתה על שרטון, ואתם כבר לא ממש מדברים, וקל מאד להגיע מכאן להתלהמות, לכעסים, וכתוצאה מכך גם לאיומים בגרושים, כדי להפחיד יותר מאשר להתכוון. אלא שיש לאיומים הללו דינמיקה משלהם, ואתם עלולים למצוא את עצמכם בנפרד גם מבלי שהתכוונתם לזה מראש.הדבר הנכון הוא ללכת ליעוץ זוגי. אם טיפסתם על עץ גבוה מדי, הוא יעזור לכם לרדת ממנו. ובהמשך, לעזור לכם, ואולי בעיקר לו, למצוא עניין בחיים שאינו מוליך לפרידה ממך. אולי אפילו להפך – שתוכלו למצוא את עצמכם מחדש. הזמן הזה הוא משבר, וצריך לדעת להתמודד איתו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083