מריבות קשות בזוגיות

תאריך פנייה: 13.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רונית
בעעל לא בנוי למחוייבות
13.08.2011 • 06:58

אני נשואה שנה וחצי לי זה נישואים ראשונים בשבילו אלו נישואים שניים אחרי 20 שנה כל עוד הייתי ניחמדה והכול היה טוב הוא התנהג רגיל לא יוזם לא מחבק לא מנשק אני עשיתי הכול שהחלטתי לו לא לישתוק אמרתי בפירוש אני לא מרגישה שאתה אוהב אותי בכלל לא יוזם מגע אני עושה הכול לאחרונה התדרדרו הקשר במהירות כי ניקלעתי לבעיה כספית ראיתי את פרצופו האמיתי כשהוא היה בבעיה אני תמכתי שאני הסתבכתי הוא משך ידיו ממני אהבה התלויה בדבר בטל הדבר בטלה האהבה ניהלתי שיחות ענייניות איתו ואז מתוך הכול ברגע של כעס נאמרה האמת אני ממרמרת אותו והוא טוען שהוא גבר חלש ואני לא נותנת לא הזדמנות ליזום אני אישה מאוד יפה והוא הגבר היחיד שנתן לי להרגיש הכי דוחה בעולם לא מושכת הכי לא מעניינת עוד טען שהוא לא בנוי למחוייבות ולנישואים הוא קשור לאימא שלו באופן המישפחה שלו העירו לו וגם אני והוא אמר אימא שלי בעדיפות ראשונה כל מה שצריך לעשות עים אישה שיתוף שיחות עזרה כבוד נתינה הוא מנהל עים אימא שלו אני מרגישה שאני סתם חיה איתו אין לי משמעות בכלל רק שנה נשואה לא פרח לא אני אוהב אותך לא כלום איזה טעות אני לא מרגישה בנשמה שהוא אוהב אותי מילים שלו יפות מעשים אין מרגישה שרימו אותי הונו אותי צחקו עליי הוא לא מילא את תפקידו כבעל מחשבן לי על כול שקל ושקל נותן לי דמי כיס 200 שקל על משכורת של 5000 שקל אני אישה עצמאית התחתנתי רק בגיל 37 אים אני דורשת יותר כסף הוא אומר עבדת עליי אמרת שאת לא בזבזנית אני כועסת מרומה ומושפלת מרגישה שהוא ביזה את הכתובה אותי כאישה ואת אהבתי

ד"ר אורן חסון
מריבות קשות
14.08.2011 • 09:23

רונית יקרה,
זה נשמע לא טוב. בכעסים אנשים אומרים לפעמים דברים שהם לא מתכוונים אליהם, אלא מיועדים לפגוע, אבל ברגע שהם יוצאים החוצה, הדברים הללו מקבלים חיים משלהם. יתכן שזה מה שקרה לכם. אבל בכל מקרה, כרגע אתם במריבות קשות של כוח ושליטה, ופגיעה והתחשבנות.ללא יעוץ זוגי, זה לא עושה רושם כזוגיות שתחזיק מעמד. לכו ליעוץ זוגי, או לכי ליעוץ לבד כדי לנסות לשנות משהו בזוגיות, ואם לא תצליחי – תוכלי אחר-כך להיפרד מתוך הבנה שעשית הכל כדי שזה יעבוד, ושאת עושה את הדבר הנכון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083