מריבות בזוגיות - מה מחמיצים?

תאריך פנייה: 20.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
תחילת הנישואין
בעיות קשות בקשר
20.07.2006 • 08:37

ד"ר חסון שלום
!התחתנתי לפני שנה עם בן זוגי לאחר 4 שנות חברות ומגורים ביחד. לאחר הנישואין בעיקר בחצי שנה האחרונה אנחנו נמצאים במבוי סתוםכל הזמן צצות מריבות חדשות.המריבות שלנו הן על זה שבעלי- גולש שעות באינטרנט, מרגיש שהוא צריך לצאת לבד כל הזמן, לא משקיע בזויגיות בכלל , לא מפרגן ותןמך.בעבר תפסתי אותו על כל מיני שקרים וכאשר חליתי במחלה קשה בתחילת הנישואי ולא רציתי לספר לו הוא תפס אותי משקרת לו וכמו ילדקטן הוא פשוט נתלה על העניין בכל פעם שאני מבקשת ממנו משהו הוא ישר מחפש איך ישתמש בזה נגדי זו מלחמה מטומטמת של ילד קטןאני מרגישה שזה לא הולך ואולי צריך להפסיק את הנישואין האלו למרות שאני יודעת שההורים שלנו נורא יפגעו כי הם חברים מאוד טובים....אני לא כ"כ יודעת מה לעשות הקשר שלנו עלה על סירטון ואני נמצאת היום בתקופה שהקריירה שלי בנסיקה ואני לא כ"כ רוצה לעצור את זהאני מרגישה שרק ליד חברים בעלי מתגאה בי אבל בבית הוא כל הזמן יורד עלי ועל משפחתי מה לעשות צריכה עצה דחוף......

ד"ר אורן חסון
מחמיצים משהו...
23.07.2006 • 00:39

תחילה יקרה,
מה שבטוח הוא שאת לא הצלחת לבדך לרדת מהמריבות הללו. לא הצלחת גם לרתום אותו לרדת מהמריבות הללו. אתם כבר 5 שנים ביחד. אולי בכל זאת אתם מחמיצים משהו טוב. לכו ליעוץ זוגי, ואם האלטרנטיבה שלך היא להיפרד, מותר לך ללחוץ על זה בכל הכוח שיש לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083