יחסים מורכבים - מה עושים?
אורית
הצילו עזרה-אני ובעלי בפיצוף רציני
⌄
שלום
!אני נשואה 15 שנה בת 42,+2 ילדים,אקדמאית,בוגרת הטכניון,גם בעלי.מאז ומתמיד היו בינינו חיכוכים ומריבות על בסיס ניקיון וסדר בתחילת הנישואין וכלה בנושאהילדים.בעלי פסיבי מטבעו ואני יותר דומיננטית ב"הזזת דברים"תסידורים,כספים וכו' וכו'.מצד שני הוא "דוחף" את האף בענייני נשים כמו,באיזה מיקום יהיו צלחות,כוסות ועוד שטויות כגון אילו.היו תקופות קשות מאוד עם המון סבל,הייתי לפעמים בורחת עם בתי לאחותי בצפת,לשבת,או להוריי,אך כמובן שאין בזה מזור אמיתי.יש עליות פה ושם,אך כאשר יש מריבה ,בעלי תוקף חזק,ויכול להיות מאוד נוקמני ותוקף על בסיס עוקצנויות מאוד לא נעימות.אני מרחמת על הילדים ששומעים הכל בזמן מריבות אלו!לפעמים הוא אפילו שובר לי את המילה מולם,כלומר די הרבה,במיוחד בזמן מריבות אבל לא רק!בעבר הרחוק ניסינו ללכת לייעוץ אך זה לא צלח.אני מיואשת!המריבה האחרונה בינינו הייתה ממש פיצוץ ובצורה מכוערת ממש,בעלי לא מהסס לערב את ילדיי ולהסית אותם נגדי-שזה הדבר שהכי מציק לי כי אני חוששת לנפשם!אני חסרת אונים וזקוקה לעזרה!האם תוכל לייעץ לי מה לעשות במיידי,תודה רבה,וסליחה על האורך.
ד"ר אורן חסון
טעונים מדי
⌄
אורית יקרה,
אני לא יכול לסייע לך בעצה מה לעשות במיידי. הלוואי שהייתי יכול. אני יכול לתת לך נאום על חיזוקים חיוביים, אבל יש ביניכם הרבה קשיים, שאני לא יכול לעמוד על טיבם על רגל אחת. לכן "במיידי" לא יעזור לנו. אני חושב שאת כן זקוקה ליעוץ זוגי. היחסים שלכם מורכבים וטעונים מאד, מכדי לפתור אותם בזבנג וגמרנו.