מציאת זוגיות: מה חשוב?

תאריך פנייה: 28.07.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
טום
מרגיש מתוסכל
29.07.2012 • 00:22

שלום
אני בחור בן 28 בגובה 1.64 עם נעלים עוד איזה 3 ס"מ לפחות.אני מרגיש שאיני מצליח למצוא קשר זוגי זמן רב בגלל הגובה שלי.חוץ מהגובה ,אני נראה בכללי באמת טוב, אני אקדמאי ומצליח לדבר עם המון בנות ברשת בקלות, אבל שזה מגיע לשלב של לצאת לא מעט שואלות אותי מה הגובה ושאני אומר 1.67 הן פתאום יורדות ממני לגמרי.אלו שלא חושדות בגובה שלי ומגיעות לדייט ראשון פשוט מוותרות רק בגלל זה שהרי בכל השלב של הטלפונים או ברשת הן אפילו מחזרות ומביעות המון עניין.אחרי הפגישה אתה כבר לא תשמע מהן גם אם היה מעולה.אני בכנות כבר לא יודע מה לחשובבחורה בגובה 1.55 שהלכה עם פלטפורמות של 10 ס"מ לא אהבה את הגובה שלי אני נתקל גם בלא מעט בחורות בגובה 1.60 וקצת יותר שזה לא מתאים להם.אני מרגיש כמו איזה מנודה/מצורע והקטע המתסכל ביותר שיש הרבה פעמים זרימה עד שהן מודעות לגובה שלי ואז הכל נופל.עד עכשיו לא נתקלתי במישהי שזה לא הפריע לה והיו הרבה..בדייטים עצמם יש גם לא מעט בחורות ששואלות כמה מערכות יחסים היו לי, איך אני יכול לצבור כאלו שעושים לי סלקציה על בסיס יומיומי.כבר התחלתי לקרוא על ניתוחים להארכת גפיים אבל זה לא נראה ריאלי וכמו משהו שיעזור בצורה דרסטית.מה היית מציע לי? למרות שאני יודע מראש שאין מה לעשות.

LONI
מרגיש מתוסכל-תגובה
29.07.2012 • 22:50

היי,אני 1.65,בעלי 1.63....בחיים זה לא הפריע לי....כנראה עוד לא מצאת מישהי מתאימה.. בהצלחה

ד"ר אורן חסון
משהו לעבוד עליו
30.07.2012 • 00:28

טום יקר,
הרי ברור שהצעה הנורמלית, הסבירה והמעודדת ביותר שאני יכול לתת לך היא לומר לך שבסופו של דבר תמצא את זו שבשבילה זה יהיה הרבה פחות משמעותי מתכונות אחרות (ראה תגובה של לוני). אבל כנראה שזה לא יהיה קל. אבל קח בחשבון שתגובות כפי שאתה מתאר מקבלים גם גברים שאין להם עבודה מסודרת, שאין להם הורים שיכולים לתמוך, שאין להם השכלה או שאין להם חוש הומור, או שהם אינטליגנטיים פחות. ובסופו של דבר, כמעט כולם מוצאים להם בני זוג, ופה ושם תמצא דווקא גברים ונשים שהם מוצלחים מאד בכל קנה מידה, שלא מצליחים למצוא בן זוג לנישואים. הרבה מאד תלוי בכל התכונות הללו, אבל גם בבטחון העצמי ובאסרטיביות, שיש גם להן משמעות מאד חזקה, לפי המחקרים, בהחלטות לגבי בני זוג (ובעיקר ביחס לגברים). וזה כבר משהו שאפשר לעבוד עליו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083