מסרים כפולים: מתי פיתוי הופך למשחק?
נישואים - אמינות
באותו עניין -- מה עושים מפה ?
⌄
שלום
לך שוב ד"ר .אני חוזרת לא כי לא הבנתי את מה שהעברת לי בצורה הכי טובה שאפשראלה אני פה כי הדברים קצת נעשו יותר מידי מורכבים אולי מבחינתו ומבחינתי הם רק זמנים וזהו .אז ככה לאחר שדיברנו והחלטנו באמת שאנחנו לא ממשיכים ושזה יגמר יפה , הכל היה נכון ובסדר עד לשיחת הטלפון שלו כארבעה ימים לאחר השיחה .השיחה היתה מאוד נעימה אבל היו בא הרבה דברים שנגדו את ה"רצונות שלנו ", לעניין ההחלטה שהגענו אליה ימים ספורים קודם לכן .בשיחה הוא שואל אותי אם נכון שהיתחתן מוקדם והאם עשה טעות בכלל או שמה היה צריך לחכות .והוא גם אומר שהוא מתגעגע וכיף לו לשמוע אותייויש לציין שגם את מה שאתה ייעצת לי אמרתי לו בשיחתינו והוא ישר אמר שלא להיתיחס בכלל ולא לשמוע הצעות בכלל ולא כאלו בפרט .אני מזכירה שהקשר שלנו אינו במגעים פיזים ( תודה לאל) אלה רק שיחות נפש כאלו ומבטים כמו של ילדים קטנים ( 22,36 ) .לפני כמה ימים הוא טס עם אשתו לשבוע והכאב שאני מרגישה בתוכי כאילו שהוציאו לי משהו מהגוף וקשה לי להיתקיים בלעדיו .אולי אני מגזימה אבל חוויתי היתאהבויות אבל כזו עוד לא ( ולא משווה כי אין פה שום דבר דומה ) אני לא רוכשת קינאה בכלל באישתו ואני מרגישה שבכלל העניין עם אישתו זה הדבר האחרון שיציק לי ,עניין הילד יותר כואב לי וכאבתי את כאבו ברגע שהוא טס בלי הילד שלו ואני עדין כואבת בחיים לא הרגשתי כאב ורכשתי כאב לאנשים שאני בקושי מכירה .הפגישה ביום שלפניהטיסה היתה פתוחה הוא אומר שהכל מבחינתו פתוח ( בענייניינו )מהאני אמורה לעשות מכאן אני יודעת שלהיכנס לזה כמו שציינת זה לא ,אבל הדברים מאוד קשים לעיכול מבחינתי . ?
נישואים - אמינות
האם שווה לקחת סיכון או לעצורהכל
⌄
ככה אולי זה מוכר לכולם אבל לי באופן אישי זה חדש .יצא לי להיתאהב בגבר נשוי , לא במתכוון הכל קרה מהר מאוד אני מאוד מבולבת עם עצמי ולא יודעת מה הכי טוב לי , מצד אחד אני בת 22 וכל החיים לפני ואני עדין יכולה להיתאהב שוב ושוב והוא שכבר שיגרת הנישואים שלו היא אמידה ויחסיו לגבי אישתו והילד לא ישתנה בגללי או אולי כן (תלויי מה יקרה ) נמצאת במצב כזה ללכת עד הסוף או לעזוב הכל ולהיתרחק מזה .. אני מדברת בתור אחת שהרגשות שלה שוות לרגשות שלו ולא חד צדדי כי אחרת לא הייתי נכנסת לזה ,, יצא לנו לדבר על הכל ומהכל והמשיכה היתה נפלאה ( לא גופנית ) אבל תמיד עצר בעדינו הקטע של הנישואים ובצדק לא רוצה להרוס משפחה שלמה וגם לא את החיים שלי בכלל .המצב הוא כזה שהחלטנו שלא לוקחים שום דבר רחוק והדברים נשארים אותו דבר כמו שהיו בעיינים ובמבטים חודרים כי מעבר לזה זה ....לשאלה העיקרת והחשובה האם ללכת עד הסוף איתו ולראות מה ייהיה או פשוט לעצור הכל ולתת ללב לסבול כמה זמן ולעיניים עוד יותר ?אשמח לקבל תשובה
ד"ר אורן חסון
אמנות הפיתוי
⌄
נישואים יקרה,
עכשיו, עושה רושם שהוא משחק איתך משחק של מסרים כפולים. מצד אחד הוא הלך איתך, ו"הבין" אותך, ונתן לך את האשליה שהוא מוכן, למענך, להניח לך. אבל כעבור 4 ימים, הוא החליט שהוא רוצה אותך, ומתלבט איתך בעניין החלטות שגויות שלו בעניין הנישואים שלו, ובעניין הפרידה עם הילד. הוא סוחף אותך למגרש הרגשי שלו. זה עובד, כי הוא בעינייך עכשיו שיא הרגישות, ואיך את יכולה לעזוב אותו כשהוא כזה. אלא שגם כאן, המסר הוא כפול: הוא לא מודיע לאשתו שהוא מסיים את הקשר, אלא יוצא איתה לחו"ל. גם זה מעביר לך מסר מאד ברור – את הבלתי חוקית, זו שמסתירים.קניתי לא מזמן ספר, שנקרא:The art of seduction. אומנות הפיתוי. ספר המיועד לגברים, במטרה לפתות נשים. אחד הפרקים נקרא: "שלח מסרים כפולים". זה אלף בית של פיתוי. גברים רבים מכירים את זה גם בלי הספר. הפרק הראשון, אגב, נקרא "בחר את הקרבן המתאים". זהו ספר שעוסק בפיתוי, לא ביצירת זוגיות. הוא עובד. עובדה, זה עבד עלייך כל כך יפה. קניתי את הספר, כי פה ושם מגיעות אלי נשים שהיו קרבן ליחסים מסוג זה, ואני נעזר בו.לעומת זאת, יש גברים שיודעים ליצור יחסים (ונכון, יש גברים שאינם יודעים אף אחד מהשניים). אולי יום אחד יהיה לך מזל, אם תתני למזל הזדמנות, והגבר שלך יהיה מהסוג הזה.
נישואים - אמינות
אמנות הפיתוי
⌄
ד"ר מאז הצעתך הפנמתי את דבריך עד לפני יומים ---- מפה הכל הישתנהאני מציינת שהצעתך ודרך הטיפול בה היו לי קשים מאוד כי להחליט לסיים קשר של אהבה מטורפת אם אפשר לקרוא לזה כך זה בהחלט קשה ואפילו קצת פגע בכבוד שלי .הכל היה רגיל מאז שחזר מהטיסה הוא גם היתקשר פעמים, התראנו מידי פעם במקום עבודתו ולא יותר מזה אני בשיחתינו כבר הסברתי לו את רחשי ליבי והוא אמר שעדיף שאני אחליט מה לעשות בקשר שלנו כי הוא רואה מזה שרק אני אפגע מהקשר הזה ולא לא מוכן לפגוע בי בכלל כי כרגע המציאות שלו לא תשנה ( חיי הנישואים שלו ) . .מכאן היה נתק מוחלט של שבועיים שבקושי ראיתי אותו ולדבר בטלפון גם .והחלטתי שאולי זה ההיזדמנות לברוח מהמציאות ולומר לעצמי דיי כאן זה נגמר ונתחיל דרך חדשה --- במקביל כבר הספקתי להכיר מישהו טטוב ברמה טובה שמתאים לי ולערכים שלי ..שהגעתי להחלטה זו בלב שלם אני מקבלת שיחת טלפון ממנו , בהתחלה הייתי מאוד קרה אבל כמה שניות אחר כך הכל חזר ובגדול .פעם ראשונה שנפגשנו לבד זה היה באותו יום של שיחת הטלפון בערב ופעם ראשונה שאני נוגעת בו עכשיו הכל נהפך אצלי ונהייה יותר מסובך (לא שכבנו ולא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב ) מצד שני בא לי להכיר מישהו שאולי הקשר יהיה רציני הכוונה חתונה ולא משהו תלותי אני עומדת בפרשת דרכים מצד שני אתה לא יכולה בלעדיו אין רגע שאני לא חושבת עליו אני כמה מהמחשבות עליו הולכת לישון עם מחשבות עליו הכל .כשהבחור השני מתקשר אני מתפנה רק אליומה אני עושה עכשיו כל כולי מבולבלת מהמצב הזה ושוב למרות שזה לא אמיתי אבל לא יודעת חסר לי משהו איזה סיפוק מאותו גבר נשויי ( ולודווקא סיפוק מיני ) שאותו אני מנסה לדעת ולא יודעת ..... מה עושים ???..