מלכודת דבש: איך לצאת ולבנות מחדש

תאריך פנייה: 17.07.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
כואבת
לא יודעת אך להמשיך הלאה
17.07.2006 • 20:32

מיד לאחר פרידה הכרתי בחור והתייחסתי אליו כאל סטוץ להרגיש חום שהיה חסר לי ולדבריו זה היה מקובל ועם הזמן התחילו יותר טלפונים בעיקר מצידו ובילינו המון יחד והתקרבנו מאוד אפילו התאהבנו ומצאתי בו את כל מה שחיפשתי הייתי בעננים הוא נכנס אלי הביתה ותמיד הרגשתי שמשהו לא בסדר בהתחלה זרמתי והדחקתי את התחושה עד שלא יכלתי עוד ופניתי אליו הסתבר שהגבר נשוי עם ילדה בת ארבע ומאז ומתמיד בגד בה אפילו בזמן החברות בניהם ושהוא פשוט מצא בה אישה טובה ומאז חיפשתי להעלם למרות הכל ואך שהוא תמיד מצאתי את עצמי איתו שוב ושוב ניסיתי לעזוב אותו עשרות פעמים עד שניכנעתי ללב היום אנחנו אחרי שלוש שנים וכל הזמן רבים למה אנחנו לא יחד בחיים אפילו לא התווכחנו על משהו אחר הכי קטן פשוט השלמנו אחד את השני הוא תמיד טען שהוא מאוהב בי ולא יכול לראות אישה אחרת מלבדי ובגלל הילדה הוא נמצא שם בנתיים הוא הספיק להביא ילד נוסף בטענה שכואב לו על הילדה שהיא לבד והיא כבר גדולה וחרא לו שם ובשביל הילדה הוא מוכן לעשות הכל הבחור תמיד היה שם בשבילי תמך דאג אהב ולפני כשבועיים הוא החליט הפעם מצידו לעזוב בטענה שהוא רק פוגע בי וזה הדבר האחרון שהוא רוצה שאין לו אומץ לפגוע בילדים ושהוא הכי רוצה להיות איתי והכי טוב לו בעולם איתי שאני משלימה אותו והוא פורח לצידי ומדוכא שם והוא מחכה לרגעים איתי ושאם אי פעם הוא יתגרש הוא יחפש רק אותי אחרת אין לו משמעות לחיים רק אני והוא יודע שהוא עושה את טעות חייו שהוא עוזב אותי אבל הוא לא רוצה לעצור את החיים שלי עד אז אם בכלל אני יודעת שקשה גם לו ושהוא אוהב אותי ושכל זה נכון הוא בילה איתי יותר מאשר שם שבתות לילות חגים דיבר איתי חופשי גם בנוכחות אישתו הכרתי את הילדה השם שלי הסתובב חופשי בבית הילדה אפילו ניקשרה אלי וכל הזמן מזכירה אותי ומבקשת ממנו לקחת אותה אלי אני בחרתי את שם הילד הנוסף אני יודעת שהוא פנה לשיחה אצל פסיכולוג ושהוא כמעט לא אוכל ובוכה המון אפילו לי הוא כרה ברך בבכי שאין לו מושג מה לעשות שהוא לא יכול איתי ולא בלעדי מאז אפילו שמעתי שהוא התעלף בבית ולדבריו הוא כואב ומבולבל ומידי פעם הוא עוד דיבר איתי במהלך השבועיים האחרונים ולמרות הכל הוא לא מסוגל לעזוב את הילדה ועשרות פעמים הוא דיבר עם אישתו שתשאיר את הילדים ותשחרר אותו שתיקח הכל שהוא לא רוצה לחיות איתה יותר והם בכלל כל הזמן רבים והיא מאיימת שהוא לא יראה אותם שישכח מזה והוא מתוסכל והיום הוא החליט שכואב לו לדבר איתי שהוא מוכן לספוג את כל החרא ולהיות שם למענם ושאני יחיה את החיים שלי הוא לא רוצה להפריע לי יותר וכואב לו כל פעם לשמוע אותי ושאני לא יכולה להיות שלו שאני יבין שאין לו אומץ וסיים את השיחה באני אוהב אותך ביי בבכי ועכשיו שאני מבינה שזה באמת נגמר הלב שלי נישרף אני יודעת גבר נשוי לא בריא בלה בלה בלה אבל אני רוצה אותו כאן ומרגישה אבודה בלעדיו איך ממשיכים הלאה????

כואבת
לא יודעת אך להמשיך הלאה
18.07.2006 • 22:19

אני כבת 30 מה ששכחתי לציין

ד"ר אורן חסון
קדימה. בדרך כלל כך זה עובד טוב יותר
21.07.2006 • 02:43

כואבת יקרה,
אני לא יודע איך לומר לך את זה, אבל את במלכודת דבש מסוכנת. אם את רוצה לעשות לו טובה, אז אל תתני לזה לשוב. הוא הרי לא יודע להחליט, וזה מאפשר לו גם ליהנות משני העולמות וגם להרגיש בסדר עם זה, כי הרי הוא זה שסובל, וגם להיות בסדר כלפייך וכלפי אישתו, כי הוא הרי סובל הכי הרבה. אין מלכודת דבש מתוחכמת יותר, בין אם היא מודעת ובין אם זו מלכודת פתאים שהוא אחד הפתאים שגם התקינו אותה וגם נלכדו בה.ובאשר לך, את רק מתחילה להשלים, ולכן זה בסדר להתאבל. זה ייקח לך זמן, ותאפשרי לעצמך. אבל לא המון זמן. תכנני כבר עכשיו מתי את מתחילה לצאת עם גברים, לא כדי להתאהב אלא רק כדי להיות אגואיסטית ולבלות קצת. כדי להתאוורר. כדי לטעום הנאות קטנות. אחר-כך, לאחר שתרגישי שוב בטחון בזה שרוצים אותך, ושיש מי שמחזר אחרייך, התחילי להיות בררנית יותר. צאי רק עם מי שהיית אולי מתאהבת בו לו היית במצב נפשי אחר. ובמשך הזמן, פני עצמך יותר לאהבה. היא תגיע, גם אם זה לא נראה כך עכשיו. ועשי הכל כדי שלא לשקוע בכאבים או במסכנות. תכנני לך תגובות שלך, ואם זה מגיע ומדגדג, עשי משהו. מוזיקה טובה (לא מלנכונלית), ספורט, סרט, ספר – משהו שיוציא אותך מיידית בכל פעם שתרגישי מסכנה מדי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083