מלכוד זוגי: איך להיות חזקה?

תאריך פנייה: 26.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אמאני
שבורה לרסיסים
26.10.2006 • 23:01

שלום,
אולי סיפורי ישמע טיפשי אולי אני תמימה אבל קשה לי. אני בת 21 ויש לי חבר. הכרנו דרך המסינג'ר תחילה וזה התגלגל. תמיד טען שאני האחת בשבילו ואני בהתחלה לא ממש שמתי עליו לאט לאט התאהבתי בו אך ורק אחרי שנפגשנו מספר פעמים. פעם אחת, לא יודעת למה הוספתי אותו בעזרת מייל אחר ובשם אחר והוא אישר אותי. תחילה דיברתי איתו כרגיל והוא חשב שאני מישהי אחרת וזרם איתי בשיחה. לא יכולתי מרוב עצבים וגיליתי לו אונלאיין שזאת אניייי והוא לאחר שניות של שתיקה טען שהיתה לו הרגשה שזו אני ולכן רצה לצחוק איתי קצת. לא האמנתי. נפגעתי וסלחתי והמשכתי הלאה. הרגשתי שיש משהו ששבר אותי מבפנים. ביקשתי מידיד אחר שיוסיף אותו מכיוון שיש לו צורת דיבור שונה וכך הוא לא יחשוד שמדובר בי. ואכן אישר ודיבר ונסחף- לא באפקט מיני אלא בחיזורים.מסר מס' טלפון אחר וביקש ממנה שיתקשר. הוא טען שוב שביקש שיתקשרו שישמע שלא מדובר בי. אך מה אם זו היתה בחורה בעלת קול יפה???שוב טען שהייתה לו הרגשה שזו אני. עכשיו הוא לא מאשר יותר ורץ אחריי ומעוניין בי. אני אישית מתה להיות איתו כי נקשרתי אליו אבל מבפנים אני לא רוצה שיראה את החולשה שלי. הרבה בנות אמרו לי תעזבי ילך נסיך יבוא מלך אבל כואב לי על עצמי. איך אני אמורה לסיים את הקשר? להגיד לו? או להחזיר לו באותו מטבע ולהיעלם לו פשוט? רוצה שיבין שהילדה אותה הכיר כבר התבגרה ושעכשיו ימצא לו צעצוע חדש. הערה- לא קיימתי איתו יחסים. יכול להיות שזה נובע מזה? אני יתומה וגרה עם אחי יכול להיות שניסה בסך הכל לנצל את העובדה שאני זקוקה למישהו? את החולשה שלי?אנא עזור לי שבורה לחלוטין.

ד"ר אורן חסון
להיות חזקה
29.10.2006 • 00:44

אמאני יקרה,
שמת לפניו פתיון בתחילת הקשר שלכם, והוא היה חלש והתפתה. למדת מזה שני דברים, שבתנאים הללו, כאשר הוא יוצא איתך, וכאשר אתם בתחילת הקשר, הוא מתפתה בקלות. מצד שני, גם לשים פתיונות, ובעיקר כשאת מכירה אותו ויודעת מה עובד עליו, זה לא הוגן.התוצאה היא שאת נמצאת במלכוד. מצד אחד את "מתה להיות איתו", מצד שני החברות שלך מסיתות אותך לעזוב אותו. אם תעזבי אותו, אולי הוא ילמד לקח, אבל את לא תהיי זו שמרוויחה מהלקח הזה. חשבי היטב על מה שאת רוצה להשיג, ולכי על זה. ייתכן שכאשר הקשר ביניכם יהיה יציב יותר, וממושך יותר, והוא לא ירצה להתפתות בקלות כזו. להיות חזקה בעיניו זה דווקא להביע בטחון שהוא רוצה בך, ואמירות כמו שיפסיק עם השטויות, כי זה לא מתאים לו ולא מתאים לך. זה לא לברוח, וזה גם לא להתלונן על בגידות.והיה ותחליטי שזה לא מתאים לך, תוכלי לעזוב, ואז לא משנה מה הוא יחשוב עליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083