מיניות: צורך וגעגוע
תום
כיף-כיף, פסק-זמן
⌄
אני ובעלי נשואים שנתיים, אנחנו שומרים דיני טהרה כלומר שבועיים כיף-כיף (מותר סקס-חובה בלילה הראשון), שבועיים פסק-זמן (אסור שום מגע כלשהו).השאלה שלי היא על החשק המיני שלי, בלילה הראשון הוא גבוה ביותר וכן במשך ה-2-3 הימים הראשונים ואח"כ נעלם... ומתחדש ביתר שאת דווקא כשאסור, לא בזמן המחזור ממש אלא אח"כ אני ממש רוצה מגע וקשה לי מאווווווווווווווווווד להתגבר על הרצון הזה שלי. והשאלה שלי למה דווקא כשאסור הרצון שלי נוסק אל-על? (הלוואי והיה לי רצון כזה במשך השבועיים המותרים...) מה יכולות להיות הסיבות?? מה קורה לי??
ד"ר אורן חסון
מיניות שגואה כאשר אסור
⌄
תום יקרה,
את נותנת בעצמך את התשובה הכי סבירה: כי את אוהבת את המיניות כשהיא חסרה לך, וכשהיא בעודף וקיימת, את נרגעת. וכשהיא חסרה שוב, את מתמלאת בצורך ובגעגוע, וחוזר חלילה. אולי תעשו את זה, בשבועיים שמותר, יומיים כן יומיים לא, או יום יום, כדי לשמר את המומנטום. לפעמים יום כן יום לא טוב, עדיף על שבועיים שבהם רק היומיים הראשונים טובים. נסי לקבל את התחושות שלך ולהשתמש בהן, במקום ללכת נגדן (וברור לי שתהיה התנגדות של הצד השני, כי הוא ירצה לנצל את כל השבועיים - אבל אם גם הוא יבין שהוא מרויח מהסידור החדש, אולי גם הוא יהיה מוכן לקבל את זה בקלות רבה יותר).
תום
מיניות שגואה כאשר אסור
⌄
תודה על העיצה.האמת היא שלא נראה לי שתהיה התנגדות של הצד השני כי החשק המיני שלו בעיקר תלוי בי. הוא בד"כ לא יוזם ורק כשאני מפתה אותו הוא מתעורר לחיים... אז בינתיים אין לי מושג איך הוא יגיב על ההצעה???? אולי פתאום בגלל שאני אגיד שלא כדאי הוא יתעורר ודווקא ירצה??