מיניות פתאומית: מה עושים?

תאריך פנייה: 30.01.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
קים
ייסורי מצפון
30.01.2006 • 13:32

שלום
לך ד"ר אורן חסון !יש לי בעייה מביכה במקצת , אני נשואה באושר ויש לי גם ילדה קטנה , בעלי הוא אדם מקסים ,עדין ,מבין ,ומאהב מצוין , החיים שלנו הם מושא לקינאה בעניי כל חברינו , יש לנו חיים ממוצעים שקטים ושלווים (ואולי מכאן הכל נובע ?) יע עליות ומורדות כמו אצל כל זוג אחר אבל בסך הכל משפחה מאושרת !לפני כמה שנים כשעוד רק הכרתי את בעלי הייתי בחורה מאוד לא ... ממוסדת ? מתחייבת? בקיצור דילגתי מבחור אחד לשני לא היה אכפת לי מה אומרים פשוט נהנתי לי, תמיד היו אומרים שאני בחורה עם מניעים של גבר כל מה שעניין אותי היה חומריות לשמה , סקס , שתיה ובלויים ....ואז הכרתי את בעלי , התאהבנו התמסדנו והתחתנו !עד עכשיו (נשואים כבר 4 שנים ) לא עניין אותי אף גבר אחר חוץ מבעלי , אבל ממש לא עניין !! כלום! אבל .... בתקופה האחרונה אני (סליחה על הביטוי ) חרמנית לגמרי , אפילו עד כדיי כך שלא נעים לי מעצמי .. הלכתי לבקר חברה והרגשתי שעוד שניה אני קמה ואונסת את בעלה , הוא היה נראה כלכך ..יאמי...... אוףףף, איזה מביך.....ואותו הדבר בעבודה יש לידי בחור יפה תואר (רק עכשיו שמתי לב כמה הוא יפה...) ופתאום כל חיוך שלו גורם לי לרצות ממש לטפס עליו , יש לי ממש ייסורי מצפון!!! מה עושים???אני לא רוצה חס וחלילה לבגוד , אני רוצה שהכל יחזור להיות ממש כמו לפני זמן קצר , היה לי ממש כייף עד עכשיו והסקס שלי של בעלי נהדר ומגוון , וכל פעם שאני מסיימת את המחזור אני ממש מחכה להיות איתו , אני לא מבינה מה קורה לי ???? HELP!!!!!!

ד"ר אורן חסון
פתאום נפל עלי אביב
30.01.2006 • 23:26

קים יקרה,
לך זה קורה בעניין המיניות שלך שהתחילה פתאום לפרוח, לאחרים זה קורה בצורך כפייתי לסחוב בחנויות, ולאחרים באכילה כפייתית. כפי שאת מבינה, זה כנראה פחות גרוע משני המקרים האחרים, לפחות בהבט אחד – שזה זמני יותר. העובדה היא שעד עכשיו זה לא קרה. ולפעמים, וזה קורה לנשים, שמישהו או משהו פתאום מעורר אותן, ואז זה לא רק כלפיו. לפעמים הבעל באמת נהנה מזה, לפחות מהתוצאה המעשית, אבל את צודקת בכך שזו באמת בעיה. אם את מצליחה להשתלט על זה, נפלא. סביר שזה יעבור לך אחר-כך. ואם לא, כדאי שתגיעי לטיפול אצל פסיכולוגית, ואולי רצוי אפילו פסיכיאטרית (לטיפול תרופתי, אם צריך), ובכוונה אמרתי זאת בלשון נקבה, כדי שיעזרו לך לצאת מזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
קים
במידה ואני אצטרך ללכת לטיפול...
31.01.2006 • 08:02

אני גם אצטרך לספר לאישי היקר ,
ופה ! הפיתרון הופך לבעיה ...אני לא אספר לו בחיים כזה דבר כי הוא מייד יקשר את זה לעבר המאוד לא "יציב" שלי , אז כנראה אנסה להתגבר על זה בכוחות עצמי , נתחיל אולי ממדיטציה / יוגה....יש לציין שאתה מחזיק בפורום נהדר ותומך ,ההתמדה שלך והנכונות לענות לכולם .. פשוט מדהים!! ישר כוח!המון המון תודה על תשובתך!!

ד"ר אורן חסון
וכדאי לבדוק גם
02.02.2006 • 00:41

קים יקרה,
אבל קחי בחשבון שהבעייה יכולה לבוא גם מכיוון אחר לגמרי, כמו מעניין הורמונלי. לכן כדאי אולי שגם תבקשי להיבדק אצל הגניקולוג שלך/להחליף גלולות/בדיקה אצל אנדוקרינולוג.ואם תרגישי שאת לא מצליחה לעבור את זה בשלום אחרת, ואת חושבת שטיפול לא יהיה לגמרי דיסקרטי כי הוא יבין שזה קשור לזה, אז אולי כדאי ביעוץ זוגי לפתוח את זה, ויהיה מי שיעזור לשניכם לכוון את זה נכון, ולהיות כלי קיבול לרגשות שלכם. לפעמים לזה לבד יש תפקיד חשוב בטיפול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083