מיניות ונישואין: יעוץ זוגי
שוהם
בגדי נשים
⌄
ד"ר אורן שלום!בעלי בן 33 ואנו נשואים כשנתיים (יצאנו לפני 6 שנים) ובשנה וחצי האחרונות התברר לי כי הוא אוהב ללבוש בגדי נשים ולעשות ביד ...ובנוסף מצאתי בבית שקית עם תחתונים נשיים וכותנות וששאלתי אותו מזה הוא התוודה ואמר כי לקח את זה מהלקוחות שלו בלי שידעו מכך.(כמעט כול לילה הוא הולך למחשב ומסתכל בסרטים ועושה ביד עם בגדי נשים וגם לעיתים ללא בגדי נשים)אני דואגת כי אני לא יודעת אם זה הפרעה או סטייה או האם זה סממן לבגידות?נא עזרתך,תודה רבה,
שוהם
בגדי נשים- תוספת קטנה.......
⌄
תדירות יחסי המין שלנוכ-2-3 בשבועאבל גם שאנו שוכבים לעיתים הוא הולך באמצע הלילה למחשב.
ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי, לפחות למען הבנה הדדית
⌄
שוהם יקרה,
"לעשות ביד" זה נורמלי. גם לנשים, אגב, וגם כשהן נשואות. לגבי בגדי הנשים, את צריכה לדעת יותר. האם זה רק "פטיש", כלומר, משיכה בלבד, או משהו אחר. אני ממליץ לכם ללכת ליעוץ זוגי – לא רק כדי לטפל בו, כי אני לא בטוח עדיין שצריך, אלא כי אני רואה שלא קל לכם לדבר על המיניות שלכם, ויש הרבה חששות וחרדות, ואולי גם הסתרות. אתם כן צריכים ללמוד לפתוח את הדברים ולדעת, ולו רק כי מגיע לך לדעת עם מי התחתנת, מה המשיכות שלו ומה הצרכים המיניים שלו, ואולי גם לדעת שאין מה לפחד, ואיך לחיות עם זה, אם באמת אין ממה לפחד ואפשר לחיות עם זה.