מחשבות טורדניות ובוגדים
שרון ג.
בגידה
⌄
שלום
לד"ר חסון,בעבר רשמתי לך על רומן שהנני מנהלת עם מישהו ממשפחתי (לא קשר דם) שגם גר צמוד אלי במושב שבו אנו מתגוררים. הרומן כ-7 שנים.לכל אחד מאיתנו ילדים, הנני בהריון שוב מבעלי, ובעבר רשמת לי שאולי ה"מאהב" רואה זאת כסוג של בגידה בו, חשבתי על זה ויכול מאוד להיות שאכן אתה צודק.היחסים ביני לבינו (המאהב) עמוקים מאוד מבחינה אינטלקטואלית, רגשית, סקס נהדר, עזרה הדדית, תמיכה, אך לפעמים עושה לי הרושם שהוא "נהנה" מזה שלא טוב לי, מזה שלפעמים קשה לי, כמו בתקופת הריון הנוכחי שאני נאלצת לעבור דברים לא קלים.הוא מדי פעם נוהג להשמיץ את בעלי, וללעוג לנו על זה שהוא רואה אותנו דרך החלון שהוא עובר יושבים וצופים ביחד בטלויזיה, אני מתארת לעצמי שזה נובע מתוך קינאה,ושמאוד היה רוצה להיות במקום בעלי.אומנם גם לי יש בעיה גדולה מאוד של חוסר השלמה עם זה שאני לאורך כל הדרך נראיתי תמיד הרבה יותר טוב מאשתו, הרבה יותר אטרקטיבית, סקסקית, מושכת, ולא רק בעיניו אלא בעיני כל גבר שהתסכל ותמיד הפנה מבט (במקום שזה יחמיא לבעלי שרואה אותי כמובנת זה היה מחמיא למאהב שלי, גם כן קטע הזוי).קשה לי להשלים עם זה שהוא שוכב איתה, תמיד הוא נהג לומר לי שהוא חייב לעשות זאת בשביל שלא תחשוד, ושלגברים לא ממש משנה הם גם מסוגלים לשכב עם אישה באופן טכני (העיקר שיש ציצי וחור (סליחה)), ושהוא כלל אינו נמשך אליה ושהוא נוהג לחשוב עלי לפני.אני מרגישה פגועה מזה שהוא שוכב איתה ואיתי, לא יודעת איך להסביר את המצב, אני יודעת שהיא אישתו ושהסקס ביניהם רע, אחרת איך יכול להיות שהוא איתי אז ההתנפלות עלי כ"כ גדולה ומרגשת, וברור לשנינו שהסקס בינינו הוא אלוהי לחלוטין.מה עלילעשות בכדי להפסיק לחשוב על הסיטואציה בה הוא נוגע בה?? רק המחשבה מעוררת בי רצון לפגוע בה, ברור לי שלעולם לא אעשה זאת למרות שהטינה שלי אליה על בעיות בעברינו תמיד ישארו (הבעיות לא קשורות אלי ולמאהב), אלא אלא ולילדיי.תודה רבה, שרון ג.
ד"ר אורן חסון
הוא בוגד בך עם אשתו, את עם בעלך
⌄
שרון יקרה,
את כנראה זקוקה לטיפול נפשי, כי נקלעת למחשבות טורדניות שקשה לך לצאת מהן, והן מפריעות לך בחיי היומיום. אני כולל בזה גם את המחשבה על המאהב שלך. לא פלא שהוא סרקסטי כשאת בהריון מבעלך, אבל אני לא חושב שהוא בהכרח היה רוצה להיות במקום בעלך. יכול להיות שהוא היה רוצה אותך יותר לעצמו, אבל לא בהכרח כאשתו. ואל תקני את כל מה שהוא מספר לך על יחסיו עם אשתו, כי זה לאחייבלהיות נכון. אולי זה נכון, ואולי זה לא. ואולי הסקס איתה טוב, וגם איתך הוא טוב, והוא אוהב לגוון. בבקשה, עשי טובה לעצמך, ולכי לטיפול פסיכותרפי.