מחשבות טורדניות בזוגיות

תאריך פנייה: 21.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שאול דורון
- עזרה בבקשה - העבר שלה אוכל אותי
21.03.2006 • 19:40

אני בן 25 וחברה שלי בת 22 ולצערי היו לה 8 מערכות יחסים קצרות שעם כולם היא קיימה יחסי מין.מאוד קשה לי העובדה שהיא היתה עם עוד גברים חוץ ממני.איך אפשר להתמודד עם הכאב הזה, זה אוכל אותי מבפנים ומכרסם אותי בכל פעם שאני חושב או מדבר על העבר שלה.אני יודע שהיא מאוד מאוד אוהבת אותי וכך גם אני מרגיש כלפיה.אז איך אני מסיר את ה-"גידול הסרטני" המציק הזה מהראש שלי?וכמובן שדברתי איתה רבות על הנושא. אבל המחשבה שמישהו אחר נגע בה או חדר אליה מרסקת אותי...בבקשה עזרה... בבקשה...

ד"ר אורן חסון
בחורה נורמטיבית
24.03.2006 • 00:15

שאול יקר,
אתה יודע היטב שיש לך שלושה פתרונות אפשריים: האחד הוא לחפש לך חברה בתולה, השני הוא להפסיק לצאת עם נשים, והשלישי הוא להפסיק לחשוב על זה. אלו הן מחשבות טורדניות, לפעמים כפייתיות. יש להן תפקיד - להצביע בפניך על סכנות אפשריות, במקרה הזה של בגידה אפשרית, שההסתברות לה גבוהה יותר מאשר לאשה חסרת נסיון מיני עם אחרים. אלא שאם החברה שלך היא אשה נורמטיבית, ללא נטיות מיניות חריגות, המחשבה שלך, כשהיא במינון גבוה מדי, וזה כנראה המצב, הרי היא לא רק מיותרת, אלא גם מזיקה, מכיוון שאתה לא יכול להנות מהזוגיות, ואז גם היא לא תוכל להנות ממנה, ובסופו של דבר תעזוב אותך. עליך להחליט, אם כך, מה חשוב לך יותר, וללמוד לחשוב אחרת. ואם קשה לך, אנא ראה את תשובתי להילה, שתי שאלות מתחתיך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083