מחיקת היסטוריית הודעות - הדרכה

תאריך פנייה: 21.12.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
שבורת לב
דחוף!! כיצד ניתן להגן על הפרטיות?
21.12.2006 • 09:29

ד"ר חסון שלום
!שמתי לב, שברגע שאני רוצה להגיב נפתח חלון תגובה ובו המייל שלי ושמי בפורום, אני מאוד חוששת שבעלי במקרה יבדוק את האתר (דרך איקון הסטוריה ויוכל לעלות על עקבותיי בדרך זו, האם יש אפשרות למחוק את המייל שלי או את האופצייה הזו? אני מעדיפה להמחק לגמרי מן הפורום ולא להסתכן. אנא, ענה לי במהרהתודה

ששש
הכי פשוט בעולם!
21.12.2006 • 10:51

מאחר ואת חייבת לרשום אי מייל בהוספת ההודעה באתר,יש לך אפשרות למחוק את היסטורית הגלישה שלך בכל פעםשאינך רוצה להשאיר עקבות.בסרגל הכלים העליון לחצי 'כלים',לאחר מכן על 'אפשרויות אינטרנט',ולבסוף על אופציית 'מחיקת היסטוריה'.כדי לוודא שמחקת את ההיסטוריה, כנסי שוב לתפריט 'כלים',לחצי שוב על 'אפשרויות אינטרנט',ולבסוף על אופציית 'הצגת קבצים'.באם לא מחקת את ההיסטוריה, אמורה להופיע רשימת אתרים בהם ביקרתלאחרונה לפי תאריכים ושעות...בהצלחה.

שבורת לב
הכי פשוט בעולם!
21.12.2006 • 17:32

אנסה, המון תודה..

ד"ר אורן חסון
להגן על פרטיות. עד גבול מסוים
23.12.2006 • 16:18

שבורת לב יקרה,
לא שמתי לב שאת מתייחסת לשאלה שכבר שאלת, אחרת הייתי מפרט עוד, בנוסף למה שכתב "ששש".למעשה, יש שני דברים שאפשר לעשות. האחד הוא למחוק את ההסטוריה של ההתכתבות. אלא שמחיקת כל ההסטוריה היא דבר שהוא מאד מורגש. אם תגיעי לרשימת ה"הסטוריה" לזמן ולמקום שבו כתבת מכתב או קראת מכתב (הרשימה לפי תאריכים), ומשם אל האתר סטארמד, תוכלי למחוק רק את האתר הזה, על-ידי הקשת כפתור ימני בעכבר ובחירת "מחיקה".הדבר השני הוא שכאשר את נכנסת לסטארמד ולתגובה, את מקבלת את שמך ואת הכינוי והכתובת האלקטרונית שלך. זה נעשה על-ידי "עוגיות" (cookies). גם כאן, כדי להימנע מזה, יש למחוק אותן (כלים-אפשרויות אינטרנט, ומחיקת ה-cookies). אלא שזה מוחק את האפשרות הזו גם לאתרים אחרים, כך שהפעולה הזו עלולה להיות מורגשת.ואין דרך בטוחה לחלוטין בפני מי שמתמצא קצת יותר ממך, והולך לבלוש אחריך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
זהבה
דחוף!! כיצד ניתן להגן על הפרטיות?
20.01.2007 • 21:49

שלום רב,
בהמשך לשאלה, האם ניתן לבטל את השאלה והתשובה שמקבלים מהפורום עצמו?לדעתי זו היתה כוונת השואלת.תודה,זהבה