מהי משמעות המילה 'סיסטר'?

תאריך פנייה: 27.07.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
נטלי
אהבה...?)
27.07.2010 • 15:38

שלום
אני בת 22 ויש לי חבר בגיליקשר טריץלפעמים הוא כותב לי בציניות שלו "סיסטר"ואני לא מצליחה להבין מה הכוונה שלוזה לפעמים גורם לבלבול ,כי לא חסר גם רגעים שהוא אומר שאני אהבה שלושאני החיים שלו, שהוא אוהב אותי.אבל , אני לא מבינה למה הוא משתמש לפעמי םב "סיסטר"איך אני יכולה לשאול אותו יפה למה הוא כותב ככה..?

נטלי
אהבה...?)
27.07.2010 • 15:59

בנוסף לכךאין לי איתו בעיות תקשורותאבל אני מפחדת לפעמים לתקשר ולשאול יותר מידי שאלות את בני הזוג.נשאר בי פחד מהעבר מבן הזוג הקודם שהיה לי פער גילאים גדול איתו..שלפעמים אמרתי לו דברים שאני מרגישה הרשתי שהוא ממש דחק אותי לפינה ולא הצלחתי להגיד כלום.ופעם אחת ששאלתי אותו מה מעמד הקשר שלנו .הואזרקאותי בטלפון!!! ומאז אני חושבת שאני מפחדת לשאול את השאלות הכי פשוטות.והכי חשובות.ויש לי עוד שאלה נוספתצריך לציין לבן זוג הנוכחי שלי שאחי דתי?או לא צריך לקחת לזה חשיבות כ"כ גדולה?

ד"ר אורן חסון
מה המילה 'סיסטר' אומרת לך?
28.07.2010 • 01:37

נטלי יקרה,
בסך הכל מילה אחת מבלבלת אותך. את יודעת מה המילה הזו אומרת לך. אבל לפעמים אותה מילה, לאנשים שונים, אומרת דברים אחרים. אולי הוא בכלל מתכוון לסוג של "חברה" (לא אחות), במובן הקולגיאלי שבו השחורים מתייחסים זה לזה בארה"ב. אולי יש לו אסוציאציות אחרות.והכי פשוט זה לשאול: מה המילה "סיסטר" אומרת לך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
למה זה שאחיך דתי צריך להפריע לו?
28.07.2010 • 01:40

קחי את הזמן. אחרי הכל, זה לא גיבנת.והרגעי... לא כולם אותו הדבר. הקשר הקודם לא צריך לרדוף אותך. אחרי הכל כולנו מקווים שהקשר הנוכחי שלך יותר נורמלי. ואם שאלות כאלו יגרמו לו לזרוק אותך בטלפון, אז מן הסתם הוא לא ראוי לך. כדאי לדעת קודם, לא? :-)

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083