מהי אהבה? הגדרת אהבה בזוגיות

תאריך פנייה: 01.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
jouly
בגידות
01.02.2006 • 15:39

אני נשואה כבר 7 שנים+2 בעלי מקדיש הילדים ואמת הוא אוהב אותי אבל אין תקופה עוברת בלי שיופיע שם בחורה בחיים שלנו אבל שאני מגלה הקשר ישר הוא מנתק עם אותו בחורה ושוב אחרי חודש עד סיפור וכך....האהבה היא לי זה אני בטוחה אבל אני לא יכולה להבין מה הקשרים האלה ולמה? יש לנו חיים מאוד טובים ושוב אני אומרת שיש בינינו אהבה ויחסים אינטימיים מעל הבסדר . זה בעלי אצלו כבר בדם ניסיתי המון לשנות אותו פעם גירשתי אותו מהבית פעם אני יצאתי מהבית עם הילדים חודשיים והוא תמיד מבקש סליחה אבל תמיד הוא אומר שזה סתם קשר אבל לא בגדתי וזה לא נכון למרות שלו תפסתי אותו על חם. אין לי יותר עצבים לרדוף ולא מקובל עליי המצב הזה מה אני אמורה לעשות?

ד"ר אורן חסון
מה זאת אהבה? ועל פי התנאים של מי?
02.02.2006 • 01:10

ג'ולי יקרה,
אהבה נושאת סימפטומים של מחוייבות (מינית, חברתית, כלכלית והורית), וסימפטומים של רצון שלצד השני יהיה טוב. שני הסימפטומים האלה לא קיימים אצל בעלך. כדאי שתבדקי מחדש איך את מגדירה אהבה, ואיך הוא מגדיר אהבה. אין סיבה שלא תדרשי אהבה, על פי הסטנדטרים שלך. ואם הוא לא מסוגל לתת לך אותה, תחליטי בעצמך אם זה מתאים לך. להשאר איתו, להעמיד לו תנאים, או ללכת, זה הכל בחירה שלך, ג'ולי. עד עכשיו עושה רושם שאת בעיקר נגררת אחריו. אני מציע לך להתחיל ליזום כדי לשפר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083