מה עושים כשלא יודעים מה קורה?
ש
שלט רחוק
⌄
היי,
התחלתי להתכתב עם מישהו לפני כשלושה חודשים באפליקציה. הבחור בן 31 ( גם אני) וכרגע עשה הפסקה מהעבודה לתקופה של ארבעה חודשים ומטייל לו בעולם (לאן שרק אפשר לטוס חח). בהתחלה ממש לא רציתי , התכתבתי איתו כי התעניינתי בטיולים. ולאחר מכן ( לאחר חודשיים של התכתבויות) התחברתי אליו. בתחילה- היו ימים שלמים שלא דיברנו אך לאחרונה היינו מדברים כל יום (כל היום). נורא התחברתי אליו והבנתי שהייתי רוצה להכיר אותו. כרטיס הטיסה שלו חזרה הוא לעוד חודש ( בתקווה שלא יהיו שינויים). לאחר שיחה ממש ממש טובה וארוכה יום אחד שבוע שעבר, קצת נראה שאיבד עניין ונהיה אדיש. חיכיתי כמה ימים שלחתי הודעה, הוא הגיב ועדיין באדישות..
אני מבינה שהוא מטייל ושעסוק ושאני בסופו של דבר לא מכירה אותו. אבל הייתי רוצה להכיר....
מבאס אותי שהקשר יתנתק כך בלי שיצא בסוף של דבר להיפגש, ובלי לדעת מה ואם יקרה בהמשך.
ד"ר אורן חסון
כשלא יודעים עדיין מה הוא רוצה
⌄
ש יקרה,
בואי וננסה לפשט את זה. כי הרי מה האפשרויות?או שהוא נמצא במצב ובמקום שבהם אמצעי התקשורת יעילים פחות, או שיש לו כרגע עניינים אחרים חשובים יותר לעסוק בהם, בין אם זה קשור לאנשים או לפעילות שמשאירים לו פחות פנאי. בין אלה, הרי יש כמעט אינסוף אפשרויות שונות, נכון? אם הוא לא מספר לך, או שהוא לא יכול, או שהוא מעדיף שלא לספר לך.אולי כדאי לך לבחון את כל האפשרויות השונות, ולראות את מה שאת יכולה לעשות (או להימנע מלעשות) בעיניים של כל אחת מהאפשרויות הללו, ולחפש את המכנה המשותף שהכי יועיל, או הכי פחות יזיק. זה סוג של ניתוח אנליטי, כאשר ברור שאת גם בסוג של מערבולת רגשית, שאפילו את יודעת שהיא מוקדמת מדי.בעניין הזה, אולי כדאי שתראי את התשובה השניה שלי לאגם, שתי שאלות מתחתייך. היא ארוכה, היא מורכבת והיא מסובכת, אבל היא עוסקת בדיוק בשאלה הזו: מה הכי נכון לעשות כדי לאפשר קשר, וכאשר אני ממש לא יודעת מה מניע אותו.