מה מגיע לך?
רננה
זקוקה לעזרתך
⌄
אני לא מאמינה למה שקורה לי.. זקוקה לעזרתך ..אני נמצאת עם בעלי כבר 8 שנים ( התחתנו בגיל 20 ) .בעלי לא נותן לי להתפתח וחוסם אותי בכל דבר שאני רוצה לעשות בחיי .תחושת הכבילה היא מאוד גדולה. הלכנו לייעוץ זוגי כמה פעמים ואצל מטפלים שונים כי לא רציתי להרים ידיים בקלות.שניים מהמטפלים אמרו לנו שיש פערים מאוד גדולים ביננו ובשלב הזה בחיים מומלץ לנו לא להיות יחד.החלטתי שהזוגיות הזו שאני חוזרת הביתה עצובה ומדוכאת לא מתאימה לי יותר .הסברתי לו שיש נשים שישמחו להיות איתו ויהיה להן נח עם האופי שלו , אבל בשלב הזה בחיים אני מרגישה שהוא עוצר אותי.הוא אגב ניסה להשתנות אבל תמיד הוא חוזר לאותו דפוס ישן של חנק ואני גם לא מבקשת ממנו שישתנה ולכן אני רוצה להשתחרר לחופשי כדי שכל אחד יוכל למצוא זוגיות שטובה עבורו .זהו תהליך של שנה וחצי שהולך להסתיים ..אני יושבת בבית בוכה.אני בעצם מהרגע שהבנתי שזה לא זה אמרתי לו שאני מחפשת מישהו אחר ושיניח לי.אבל הוא אוהב אותי ולא מוכן לשחרר בשום אופן . בעלי שכר בלש פרטי שיעקב אחרי.. הוא יודע שהמשכתי בחיי ואני נפגשת בקביעות עם גבר אחר.הקטע שאני זקוקה לעזרה : לחרדתי גיליתי שבעלי נכנס לי לsmsim בנייד וקרא אותם והוא אף חדר לי למייל וקרא את כל ההתכתבויות שהיו לי בפנים. אני מרגישה חדירה מאוד גדולה לפרטיות שלי הודות לעובדה שעכשיו הוא כלום בשבילי ואנחנו מתגרשים . מה אפשר לעשותהאם אני יכולה לתבוע אותו בנושאאני שבורה מבגידה נפשית של חדירה לפרטיות שלי ..
ד"ר אורן חסון
קחי את מה שמגיע לך!
⌄
רננה יקרה,
את קודם כל זקוקה לעורך דין. אחר-כך, את זקוקה לתמיכה נפשית, בין אם מחברים ובין אם תמיכה מקצועית. עשי את שני הצעדים. לקחת יוזמה כדי לשפר את חייך, וזה נפלא. המשיכי, ואל תעצרי בשל עיכובים בלתי צפויים. מגיע לך יותר, אז קחי את מה שמגיע לך!