מה לעשות? קושי בקבלת בן זוג
אפרת
חבר שלי מקריח
⌄
יש לי חבר כחודשיים, הוא אדם מקסים בעיניי. אחרי פרידות רבות וביטול אירוסים (עם גברים אחרים) אני חושבת שמצאתי סוף סוף אדם שטוב לי איתו ושמתאים לי. אנחנו מדברים על חתונה ואני מרגישה שזה זה. אולם יש עניין, שהוא עלול לישמע שולי, שמפריע לי אצלו. הוא מקריח. הוא בן 26 וממש מקריח. לא נעים לי לדבר איתו על זה אבל זה מעסיק אותי ומציק לי. אני מרגישה שזה מבגר אותו והוא נראה ככה יותר מבוגר.
מה אפשר לעשות?
ד"ר אורן חסון
מה לעשות?
⌄
אפרת יקרה,
למה בעצם את רוצה לדבר איתו על זה? כדי שיתאמץ יותר לגדל שיער? כדי להקל על המצוקה שלך ולהעביר אותה אליו? כדי לומר לו שאת לא כזו שיוצאת עם קרחים, בדרך כלל, כדי שיידע ויעריך אותך יותר? כלומר, כרגע, לך לא קל עם זה, והוא לא יכול לעשות עם זה דבר. וכנראה שאת צריכה להחליט אם המכלול מתאים לך או לא. היו בעבר גברים שפסלת ו/או נפרדת מהם בשל דברים אחרים, שחלקם, אני משוכנע, קשורים לאופי שלהם. כאן, מצאת מישהו שהאופי שלו ודברים אחרים שבו טובים לך. איך בוחרים?קשה לך לקבל את זה, ואולי קשה לך לקבל את עצמך "מוותרת" על משהו בבחירה שלך, ואולי קשה לך מה שאת חושבת שאחרים יגידו. כל אלה הם עניינים שלך. שלא תחשבי שאני מאשים אותך במשהו או חושב שאת לא בסדר. זה טבעי להתבאס ממשהו שאת לא אוהבת. אבל אני חושב שאת בעיקר שואלת את עצמך מי את? ולפעמים את אוהבת את התשובה שלך ולפעמים לא. המשיכי לשאול את השאלה הזו, עד שתדעי. ואז אולי תדעי מה לעשות.