מה לעשות כשקשר נגמר?

תאריך פנייה: 13.02.2006 מס׳ הודעות: 7
חיפוש נושא
חיים
נפרדנו... האם זה סופי ?
13.02.2006 • 03:02

אני בן 32 וחברתי לשעבר בת 26, אנחנו שנינו דתיים, הכרנו רק לפני קצת יותר משישה חדשים, ולצערי היא נפרדה ממני לפני כחודש, הקשר בינינו היה לדעתי טוב מאוד, כבר בחודש הראשון היא רצתה למסד את הקשר והתחילה לדבר על חתונה, אבל אני לא הייתי מוכן, בעקבות טעויות שעשיתי בעבר, הרגשתי שאני עדיין רוצה להכיר אותה טוב יותר, היום היא אומרת "שפספסתי את הרכבת", אף על פי שלדעתה אם היינו כבר נשואים היא לא הייתה עוזבת.הנימוק שלה לפרידה הוא כלשונה "אני כבר לא אוהבת אותך כמו פעם", אני חשתי את השוני ביחסים כבר לפני הפרידה, אבל במשך אותה תקופה היא גם נתנה לי להבין שעקרונית הכל בסדר, למשל.... ערב לפני הפרידה היא רצתה ללכת איתי לקנות צמיד מאוד יקר שרציתי לקנות לה, בזמן שהיא ידעה שמתנה זו מסמלת עבורי את רצוני למסד את הקשר בינינו, דבר שהיא מאוד רצתה עד לא מזמן.למחרת היא נפרדה ממני, את הרכישה לא ביצענו כי היא סיימה לעבוד מאוחר מהצפוי, אנחנו כבר חודש בנתק מוחלט, אני אוהב אותה, ושנינו השקענו הרבה במערכת יחסים זו, אני גם רואה אותה כבת זוג שאיתה אני יכול ורוצה לבנות עתיד משותף.מה קרה לה ? איך אני מחזיר את המצב לאחור ? האם אני צריך לנסות שוב ? או האם היא זו שצריכה ליצור איתי קשר אם זה מה שהיא רוצה ? אני לא רוצה לאבד אותה אם יש עדיין סיכוי (והיא יודעת שאני רוצה)....מה עושים ???

ד"ר אורן חסון
סופי זה כמעט תמיד בהסתברות כלשהי
14.02.2006 • 00:41

חיים יקר,
איך אני יכול לדעת מה קרה לה?לכן גם אני לא יכול לדעת מה הסיכויים. אני די בטוח שלא חיכית לי בחודש הזה כדי לדבר איתה, אלא ניסית לעשות זאת קודם. ואם היא סרבה, אולי זה אבוד. אתה יכול לנסות שוב בעוד כמה חודשים, אבל כנראה שכדאי שתמשיך הלאה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חיים
סופי זה כמעט תמיד בהסתברות כלשהי
14.02.2006 • 01:37

ד"ר יקר,
תודה על תגובתך, רציתי רק להדגיש שאני "לא" ניסיתי ליצור איתה קשר מאז הפרידה.... ולכן אני שואל האם לדעתך רצוי שאנסה, או האם להמתין שזה יבוא ממנה ?

ד"ר אורן חסון
מדידת נכונות
14.02.2006 • 02:18

חיים יקר,
אםלאניסית, ואתה רוצה אותה, אז כנראה שאתה צריך לנסות. אתה צריך לתת צ'אנס לאפשרות שאולי היא מדדה, במודע או שלא במודע, את מידת הנכונות שלך להתאמץ כדי לרצות אותה.

בברכה,
חיים
מדידת נכונות
14.02.2006 • 02:34

תודה שוב,האם ניתן ליצור איתך קשר טלפוני ?

ד"ר אורן חסון
קשר טלפוני איתי
14.02.2006 • 09:07

חיים יקר,
תמיד אפשר. או להקיש על אתר הבית שלי (קישור למטה), ושם על הקישור "צרו קשר", או להקיש על F5 (לרענון הדף), ויש לך את הטלפונים שלי בתחתית הפתיח שלי בחלק השמאלי של הדף.

בברכה,
חיים
קשר טלפוני איתי
14.02.2006 • 15:29

תודה