מה לעשות במקרה של פרידה?
נורית
בעיה שעברה והולידה בעיה
⌄
שלום.
אני בת 29, בעלי בן 31 אנו נשואים כ5 שנים ללא ילדים, הבעיה היא כזו, לפני כשנה בגדתי בבעלי עם קולגה לעבודה הבגידה נמשכה כשנה, אף אחד מהצדדים לא ידע דבר, בכול אופן הקולגה כבר אינו עובד בחברה ואני שיקמתי את יחסיי עם בעלי שהידרדרו טיפה במהלך הבגידה, מאז עברה כשנה, אני בקשר טלפוני פה ושם עם הקולגה אך אין בינינו שום דבר מיני, והשיחות הן "סתם" מכיוון שהוא מעוניין בי, הוא לא יודע כי אני נשואה, ואני גם לא יכולה לומר לו שכך הדבר..אני אוהבת את בעלי , אנחנו רוצים להביא ילד לעולם, אך הבעיה היא כזו.אני מפחדת לצאת אם בעלי למקומות בילוי בהם עלול להיות האקס, (מרחק האקס מביתי הוא כ40 דקות ויש אזורי בילוי דיי משותפים), אני גרה בדרום הארץ.אני חוששת שמא אני אצא עם בעלי והאדם יהיה שם ויבוא אליי ויפלוט משהו או ייצור עימות, בעלי לא יודע משום דבר ואני חוששת שיגלה, לכן אני משתדלת לא לצאת מהבית ולבלות רק באיזור מגוריי , אך זוהי בעיה גדולה כי אינני יכולה להתחבא כל החיים.חייבת לציין כמה פרטים, אין לי ייסורי מצפוןן בכלל ואם היה תלוי בי לא הייתי מספרת לבעלי אף פעם על הבעיה, אני חייה טוב מאוד כי התגברתי על הבגידה, אני מצידי יכולה להסתיר הכל טוב מאוד, והסיכוי שייגלה מאדם אחר הוא אפסי, הבעיה היא ההתקלות עם הקולגה ממנה אני כל כך מפחדת..מה עושים?בתודה מראשנורית
ד"ר אורן חסון
או לא להפגש, או לספר
⌄
נורית יקרה,
או שעושים מה שאת עושה עכשיו, כלומר, נמנעים מפגישות, או שמספרים לבעל, או שמספרים לקולגה לשעבר. אני מניח שהאפשרות השניה אינה אופציה בשבילך, ולכן נשארת עם השתיים האחרות. ואם את בוחרת בשלישית, את מכירה את האדם, תכנני איך את אומרת את זה באופן שהוא יוכל לקבל, ועשי זאת. בסך הכל כל מה שיש ביניכם עכשיו זה שיחות אקראיות פה ושם, ואני בטוח שגם לו יש חיים מאז. ובתשובה לשאלה הבאה שלך, אז כנראה שכן. תצטרכי, כנראה, במוקדם או במאוחר לספר לו שגם אז היית נשואה.