מה הוא רוצה ממני?
אלינור
קשר ישן חדש
⌄
שלום
!בתחילת הקיץ שעברהכרתי בחור שגר בשכנות אלי. התחלנו לפתח קשר, שלדעתי גם אז, הלך מהר מדי, אינטנסיבי מדי, כולל ביקורים משפחתיים, לישון ולהתראות כל יום.. באותו זמן הוא לא עבד וקצת "שחה לי בווריד". התווכחנו די הרבה ולבסוף החלטתי לסיים את הקשר. היום הוא עובד, בעל מסעדה קרובה למקום המגורים, ולפני כשבועיים הוא החל בניסיונות לחידוש הקשר. אני ביקשתי "הגדרת סטטוס קוו" כי נראה לי לא לעניין להיות בקשר מיני , הבהרתי את רצוני לא לדרוך במקום. לא התנגדתי לתת לזה צ'אנס למרות העבר הממש לא מוצלח. היום הוא כל היום במסעדה, עובד כל הזמן, שעות הפוכות משלי, לא המצב הכי אופטימלי לניהול קשר או להחיות קשר מחדש. הוא טען שאם בעבר הוא הלך בצעדי ענק היום הוא יילך בצעדים קטנים. יש לי קצת בעיה עם חוסר השיקוף שלו, לגבי מה מרגיש, מה רוצה, ברור לו שאני בקטע של התקדמות עם מטרה, רק ציין שלא ברור לו מה בדיוק יהיה אבל הוא יודע שאני לא איתו בשביל להעביר את הזמן סתם. ניסיתי לדבר איתו כמה פעמים אבל הוא לא ממש רצה "לתת תשובות". כטיפוס הוא רציני,לא משחק משחקים נראה לי שהוא מאד זהיר הפעם, אולי מנסה לעשות "תיקון". האם עלי ללחוץ עליו שידבר או פשוט לתת לזה זמן. אני גם לא רוצה לבזבז את הזמן סתם. לא נוח לי עם תחושה של חוסר וודאות.
ד"ר אורן חסון
מה הוא רוצה ממני?
⌄
אלינור יקרה,
את אומרת שאת לא בטוחה מה הוא רוצה, ואם הוא רציני. לא כתבת את גילכם, אבל הבנתי שאת רוצה חתונה. האם את כבר יודעת שאת רוצה חתונה איתו? כלומר, אם הוא יבוא אלייך בעוד יומיים, ויגיד לך: שמעי, אלינור, חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שאני רוצה להתחתן איתך. האם את כבר יודעת שזה הוא?אם הוא רציני, הוא באמת לא יכול להתחייב כבר עכשיו (ולאיזה שאלות הוא אמור "לתת תשובות"? - לשאלה "אם נצא ביחד, האם נתחתן בעוד חמישה חודשים?" או לשאלה "האם תתאהב בי בעוד חודש?" או לשאלה "האם נלך לסרט בעוד שבוע?". אם את מדברת על חתונה, הרי הוא צריך להכיר אותך טוב יותר קודם. לא כך?