מאבקי כוח בזוגיות: פתרונות

תאריך פנייה: 18.09.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ד
סקס
18.09.2006 • 18:07

יש לי שלושה ילדים קטנים שאת הילדה השלישית בעלי לא רצה ובכל מקרה הבאתי אותה בלי הסכמתו כל ההריון הוא ביקש שאני אפיל ולא הסכמתי והיום היא בת שנה כמעט והוא מסרב לשכב איתי במשך כל השנה (יש דרכים אחרות שכולנו מכירים וכך אנחנו עושים סקס) אבל כמה אפשר לשכנע אותו שאני לא מעוניינת בעוד ילד לפחות לא כרגע ואולי בכלל לא מה עושים איך אפשר לשכנע אותו כן לקיים יחסי מין בצורה נורמלית בין בני הזוג הוא פשוט לא מאמין לי יותר מה ניתן לעשות בכל מקרה היום הוא מטורף אחרי הילדה. אשמח לקבל תשובות אמיתיות. הוא מבקש שאני אכתוב מכתב בו אני מודיעה לו שבמקרה ויהיה הריון נוסף אני אפיל או שאני אאבד את רכושי ואת ילדיי מה לדעתך עלי לעשות.

חן
סקס
19.09.2006 • 07:43

לפי דעתי.. אם את לא מעוניינת לעוד ילד אז תשתמשי בגלולות ותראי לו שאת לוקחת אותם לידואולי זה יעזורבהצלחה

ליאת
סקס
19.09.2006 • 08:20

לדעתי הוא דפוק..סליחה כן אבל אני לא הייתי יכולה להסתכל לו בפנים..לדעתי אל תקיימי איתו יחסים ושיסתדר לבד...עד שהוא יבין כמה הוא אהבל והוא יבין בסוף..

ד"ר אורן חסון
פתרונות קלים
20.09.2006 • 02:38

ד יקרה,
נדמה לי שאתם משחקים משחקי כוח. הוא נוקם בך במקום שכואב , כי עשית משהו נגד הסכמתו. הוא "מחנך" אותך". את מתעקשת שלא לכתוב מכתב התחייבות (והרי, אם זה מה שאת רוצה, ואם את משתמשת באמצעי מניעה, מה הקושי? – אלא אם יש לך סיבות מצפוניות או דתיות להתנגד להפלות, ואז הוא דורש משהו שהוא יודע שאת לא יכולה לבצע). ופתרון ריאלי אחר, הוא זה שתראי לו שאת לוקחת גלולות. אלא שהויכוח הוא על שליטה, ולכן את לא יכולה לעשות את זה.הפתרון הפשוט הוא לוותר ובכך להוציא לו את הרוח מהמפרשים. הפתרון האחר הוא ללכת ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083