מאבקי כוח בזוגיות: מתי לפנות לייעוץ?

תאריך פנייה: 31.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
בקשת עזרה
31.10.2006 • 14:37

הייאני בת 27 נשואה +1 החיים עם בעלי מאוד מתסכלים אותי . לפני החתונה הכל היה נפלא הקשבה והבהנה מלאה . לאחר החתונה הכל מאוד השתנה אין לי שום דרך להגיע אליו אני לא מליחה לדבר איתו כשאר אני מנסה להסביר אצ מה שכואב לי הוא שותק ולא מוציא הגה . הוא אף פעם לא יבקש סליחה גם בדברים שיודע שהיה לא בסדר. בזמן האחרון הריבים מגיעים למצב שבו אני בוכה בהיסטריה ומסבירה כי מאוד רע לי ואני רוצה לדבר על הבעיה והוא לא מוכן . הוא מאשים אותי בדברים שאין להם שום בסיס והדבר גורר לכך שהוא מעיז להגיד לי שהוא רוצה להתגרש ושאני אעזוב את הבית אבל ללא הילד כמובן שאני הולכת .אני יודעת בתוכי כי אינו רוצה שאעזוב אבל הוא מאוד מאבד שליטה כשהוא כועס ויכול להגיע כל דבר העיקר לפגוע.יש לציין כי אנחנו ביחד שנה ונשואים שנה האם אתה ממליץ על יעוץ זוגי כי אני ממש לא מצליחה להגיע אליו בשום דרך .תודה

ד"ר אורן חסון
דברים שאינם מתוקנים מעצמם
02.11.2006 • 14:58

אני יקרה,
כנראה שהוא באמת מנסה לפגוע, אבל לא באמת רוצה שתעזבי. ולכן הוא מציב בפנייך תנאי שהוא יודע שלא תעמדי בו.אתם כנראה נתונים בשרשרת של מאבקי כוח, וקשה לכם לוותר מעצמכם. אם אתם לא מצליחים ליצור תקשורת טובה בעצמכם, ואם את חשה במצוקה (ואת חשה במצוקה), אז אני חושב שכן כדאי להגיע ליעוץ זוגי, כי הדברים לא יהיו מתוקנים מעצמם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083