מאבקי כוח בזוגיות - מה עושים?

תאריך פנייה: 16.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה
זוגיות וסקס
16.09.2006 • 20:58

שלום
לך,אני נשואה 4 שנים בת 32 ובעלי 34 ויש לנו תינוק בן 8 חודשים. לשנינו יש חסכי ילדות וחוסר בטחון שגם בגלל זה אנחנו נאחזים אחד בשני ומפחדים להתגרש.לפעמים אנחנו מסתדרים מעולה אך יש לנו בעיות בעיקר על המשפחות וסקס. כל הזמן הוא עושה השוואות על המשפחות :המשפחה שלך עושה אפליות, לא נותנים לנו מספיק כסף.. וכמובן שהוא חושב שהמשפחה שלו היא הכי טובה בעולם ואם אני אומרת דבר אחד נגדם אפילו סתם החולצה של אחותך לא יפה הוא משתולל ואנחנו יכולים לריב בגלל דבר כזה כמה ימים יחד עם קללות והשפלות מצד שנינו ומתדרדרים לגועל נפש.....שנינו טיפוסים עקשנים ולכן זאת בעיה נוספת.בעית הסקס היא כזאת שאני רוצה יותר ממנו. אני הייתי רוצה לשכב פעמיים שלוש בשבוע ולו מספיק פעם בשבוע בלבד. לגבי הסקס דיברתי איתו אבל לפעמים אני מרגישה שהוא עושה לי טובה שהוא שוכב איתי ויוצא שהרבה פעמים אני מאוננת ומרגישה מושפלת ולא נאהבת.לגבי המשפחות אנחנו גם דיברנו ומשתדלים להירגע עם הריבים אבל יש לו כמו אובססיה לגבי משפחתו שמאוד קשה לי.......מה דעתך? תודה מראש.........

ד"ר אורן חסון
מאבקי כוח או זוגיות שליווה? תחליטו
18.09.2006 • 00:58

דנה יקרה,
אז למה שתגידי לו שהחולצה של אחותו לא יפה? כדי להרגיז אותו? הרי את יודעת מה תהיה התגובה.דעתי היא שיש לכם קשיים רבים, מאבקי כוח, ויכולת תקשורת, הקשבה ונתינה לקויים. אם אתם רוצים לנהוג אחרת, אם אתם רוצים זוגיות שליווה יותר ושקטה יותר, לכו ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083