לקחת סיכונים בזוגיות

תאריך פנייה: 21.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בת22
צריכה עזרה
21.01.2007 • 16:30

לפני כ3 שנים הכרתי בחורה כבת 36 בערך גרושה אמא לשנייםהיום אני יודעת שאני דיי מאוהבת בהבא לי עליה כל פעם שאני רואה אותה אני קופאת במקום(מוטב לציין שאני דו מינית)אני לא מצליחה להבין את הרמזים שלה כשהיא אומרת לי שלום היא מחייכת לי חיוך כזה...לא מובן אבל מצד שני אולי היא סטרייטית אני לא יודעתהיינו בעבר ידידות מאד טובות לאחרונה התרחקנו עכב כך שהיא באה פחות למקום העבודה שלה עכב סיבה בריאותית(במקום העבודה שלה הייתי באה לבקר אותה כיוון שהיא עובדת במקום עבודה ציבורי מתנ"ס)אני לא יודעת אם היא מעוניינת או לא כי אנחנו ניפגשות רק במקום העבודה שלה(ששם אולי היא דיי "מתביישת"להפגין חיבה) ולעומת זאת שאנחנו ניפגשות בקניון וכאלה היא יוזמת חיבוקים וכאלה...אוף...אני ממש רוצה כבר להיפגש איתה מחוץ לשעות העבודה אחה"צ כאילו ואפילו הצעתי לה כמה פעמים אך היא כבר הפסיקה לענות לי לSMS וכנראה שהיא קלטה שאני מעוניינת בה בקטע יותר רציני ולא בקטע חברי של לתת לי עצות וכאלה אלה מעבר..יש מצב שהיא קלטה ולקחה צעד אחורה אבל ..לפעמים נידמה שהיא כן מעוניינת אני ממש לא מבינה אותה מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
לקחת סיכונים?
22.01.2007 • 20:28

בת 22 יקרה,
לפעמים צריך לקחת סיכונים, כי בלעדיהם דברים לא זזים. אז תצטרכי להבהיר לה את זה, אבל באופן מכובד, שישאיר לה את אפשרות הנסיגה מבלי להרגיש מאד לא בנוח. עם הסיכון שאם היא לא בקטע הזה, היא תרצה להתנתק ממך.את יכולה לנסות במכתב (דוא"ל, למשל) לא ארוך שבו תסבירי מה את מרגישה מבלי להשתפך יותר מדי, ותבקשי תשובה, לכאן או לכאן. אני מקווה שאת יודעת להתמודד עם סרוב, אם זה יהיה המצב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083