לצאת מ'ביחד' נורא
dalush
בגידה עם נערת ליווי
⌄
תודה על התגובה המהירה . אבל למה ? למה הוא לא מוכן להודות על פשעים ? האם הוא מתביש.? 4שנים מטריף את דעתי,כל פעם אני שואלת אותו למה אתה לא עוזב? אומר מתי שתגידי ,אם יהי לך טוב ,אלך לגור באוטו שלי איו לי אף אחת,אמרתי הנערת ליווי שלך מוכנה להיפגש איתנו ,אמר אני לא מוכן לבוא לאף אחת .הוא ראה במ,ל את ההיתכתבויות שלי .עם הצימר המארח.ישלי כאלה הוכחות חותחות .מה האיש משוגע או מכור .גירושין לא הולך לצאת מהבית לא ואני אינני מסוגלת לישכוחאו ליסלוח .הפסיכיאטר הבכיר שהיינו לפני שבוע הירטיח אותי עוד יותר."גברתאת צריכה להירגע מה קרה תסלחי לו הוא בסדר לא עשה כלום:" אם כך בבקשה תאשפז אותי "צוחק בחוצפתו ואומר מהפיתאום את בסדר ,גם הוא בסדר תעשו מאמץ זה יהיה בסדר" האם זה היגיוני? הבנתי ממנו שכאילו לגבר מותר הכל או הד"ר לא מבין . אנא היתיחסותך תודה dalush
ד"ר אורן חסון
סוג של ביחד נורא
⌄
דלוש יקרה,
עניתי לך כבר כמה שאלות למטה (כאן:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3309985). במסגרת הנוכחית לא אוכל לענות לך על שאלות ספציפיות, כי זה לא יהיה מקצועי מצידי לעשות זאת ללא הכרת עובדות מספקת. ולכן אני שב על הקו הכללי של תשובתי הקודמת, אם כי בניסוח אחר: מכיוון שנסיון ארבע השנים האחרונות מראה לך שזה לא מועיל, אז הגיע הזמן שתחדלי לחפור במה שהיה. זה באמת לא לקח אותך לשום מקום. מה שכן, זה שמר אתכם ביחד, גם אם עם "ביחד" נורא. אבל אולי זה מה שאת מעדיפה. לדעתי, במקום זה, הגיע הזמן שתחפשי דרך לצאת ממה שיש לך למקום טוב יותר.