למה הוא לא רוצה - ייעוץ זוגי

תאריך פנייה: 07.07.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
צעירה 23
למה הוא לא רוצה
07.07.2012 • 11:57

אני נמצאת בקשר זוגי כבר כמעט שנתיים עם בחור בן 25. הקשר באמת נפלא, הוא בחור מקסים, אוהב, מכבד, מפנק, מעריך, הכל. באמת שכמעט מושלם.אבל זה לא מושלם.כשהתחלנו את הקשר, מעבר לכל הדברים לא היה לי ספק שמדובר בבחור מיני. דברים שהוא סיפר לי על בחורות אחרות שהוא היה איתן. וגם ההתחלה שלנו הייתה מאוד רוויית תשוקה, ופשוט היה לנו מאוד כיף ביחד. אבל זה התפוגג מאוד מהר.כבר הרבה זמן שפשוט, איך אני אגיד את זה במילים פשוטות? לא בא לו עליי. ואני לא מבינה למה. כי אני כן נראית טוב, והוא כל הזמן אומר לי את זה וכמה שהוא נמשך אליי והכל. אבל אני לא מצליחה להיזכר בפעם האחרונה שהוא יזם משהו. זה מגיע למצב שאנחנו אולי עושים את זה פעם, פעמיים בחודש. וגם זה רק באירוע מיוחד. ואם אני מנסה לעשות צעד לכיוון שלו, אני מקבלת בעיקר כתף קרה. יש לו הרבה תירוצים. הוא עייף, הוא עסוק, חם לו (!), הוא מבולבל, הוא בתקופה לחוצה וכו' וכו' וכו'. אני כבר לא יכולה לספור את כמות הפעמים שהלכתי לישון לידו בוכה ולא מבינה איך זה שהוא לא נוגע בי.דיברנו המון פעמים על הנושא הזה. ואם אי פעם היינו קרובים לפרידה זה היה רק בגלל זה. אני יודעת שהליבידו שלו לא נעלם. הוא כן גולש באתרי פורנו וכן מאונן וכן מביא את עצמו לסיפוק. אבל איכשהו כשזה מגיע אליי, הוא פתאום נעצר. כאילו משהו מרתיע אותו. והוא לא יודע להגיד מה. רק מסתכל עליי באדישות כזאת. הוא יודע שכואב לי. וכואב לו שאני מרגישה רע. אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות. כמה פעמים ובכמה דרכים אפשר לנסות לפתות גבר שפשוט לא מוכן? ושלא מוכן להגיד לי למה?וזה משגע כי בכל שאר התחומים כחבר הוא כ"כ מדהים, ונענה לכל הגחמות המטופשות שלי, ומקבל אותי כמו שאני, ואותו הדבר הפוך. ורק הנושא הזה ממש מאיים להחריב לנו את הקשר. אני בחורה צעירה. כמה זמן אני עוד אוכל להחזיק בקשר שאין בו סקס? וזה עכשיו. מה יודע מה יהיה בהמשך?מה לדעתך הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות בנידון?

ליאל
למה הוא לא רוצה
07.07.2012 • 17:34

לפעמים ישנם גברים שאין להם כושר גופני טוב וקשה להם להודות בזה! כמו כן יש גברים שגומרים מהר מדי..וגם ישנם גברים שרוצים לנסות דברים חדשים עם בת זוגם ומחפשים ריגוש אך מתביישים להגידהכי חשוב זה לדבר פתוח, ואם באמת חשוב לו להיות איתך הוא יצטרך להשקיע מהבחינה הזו.מקווה שזה יעזור קצת

צעירה23
למה הוא לא רוצה
07.07.2012 • 17:49

אז זהו, שהוא בכושר גופני מעולה, והוא דווקא בכלל לא גומר מהר. זאת מעולם לא הייתה הבעיה שלנו. וכבר שאלתי אותו אם זה בגללי. אם אני לא עושה משהו כמו שצריך, והוא ביטל אותי מיד ואמר שהבעיה היא לא בי בכלל. ולא הצליח להגיד מה כן....

ד"ר אורן חסון
למה הוא לא רוצה
08.07.2012 • 01:00

צעירה יקרה,
יכולות להיות לכך כל כך הרבה סיבות, שאני לא יכול להשיב לך מה הסיבה במקרה שלך. אתם שנתיים ביחד, ואם את חושבת על עתיד משותף חשוב שתלכו לייעוץ זוגי. קודם כל כדי לדעת מה הבעיה, שנית, כדי להבין איך להתמודד איתה ומה לעשות. את חייבת לדעת את זה לפני שאת מחליטה על חתונה איתו, אחרת גם הנישואים שלכם ייראו כך. ואת חייבת לדעת מה קורה, כדי להחליט אם יש לכם עתיד משותף. בגלל שאת אוהבת אותו ורואה בו את הפוטנציאל הטוב שיש בו, שווה לכם להציף את זה, ולבדוק, ורצוי באווירה מבוקרת, ועם איש מקצוע. ראי בבקשה את המאמר שלי עליעוץ זוגי לזוגות צעירים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083