למה הוא הלך? ניתוח מעמיק

תאריך פנייה: 07.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לא מבינה
למה הוא הלך?
07.04.2006 • 16:54

אני נשואה 12 שנה ואמא לשלושה ילדים.כבר ארבע שנים יש לי קשר וירטואלי גם גבר,נשוי ואבא.שנינו אנשים דתיים.בחצי שנה האחרונה התחלנו להיפגש ולא היה ביננו מגע.לאחרונה התחלנו עם נשיקות קטנות על השפתיים.השבוע הייתי אצלו בפעם הראשונה בבית,כמובן שהיינו לבד.ואז היתה ביננו נשיקה לוהטת ומגע חם מאוד.הקשר ביננו היה כל השנים רגשי ועמוק,והצהרנו על אהבתינו...אחרי הביקור אצלו כנראה שהייתי רגישה מדי וניפגעתי ממשהו שהוא אמר לי (הוא התכוון להחמיא ואני בחרתי להעלב)היו חילופי מילים שבהם הוא ניסה להסביר ואני נישארתי בעלבוני.אבל לא אמרתי כלום על סיום הקשר.מאז הוא נעלם לי!הקשר שלנו הוא באינטרנט,והוא פשוט נעלם.למה??בגלל שנעלבתי?בגלל המגע?בגלל עוצמת רגשות?כי הוא כבר קיבל את מה שהוא רצה ולא צריך יותר?כי ככה זה גברים?לא מבינה כבר כלום!

ד"ר אורן חסון
למה הוא הלך?
08.04.2006 • 01:49

לא מבינה יקרה,
כל קשר "אסור" כזה, מכיל בתוכו ריגוש מצד אחד, שדוחף להמשיך (ואולי אחר-כך גם אהבה), וחששות ופחדים מצד שני. בשלב הראשון הריגוש גבוה יותר, ללא ספק, ומסייע להתגבר על הפחדים. במקרה שלכם, הפחדים עלולים להיות עמוקים יותר בשל החברה המסורתית והחינוך המסורתי, וגם בשל הדת האוסרת על מגעים כאלה. לכן, יכול להיות שלאחר שרמת הריגוש ירדה, אולי אפילו במעט (ויכול להיות שהעלבון שלך תרם לזה, אבל אולי גם לא), הפחדים והעכבות ניצחו (ואולי העלבון שלך גם נתן לו תחושה שאת מנסה לכבול אותו, מה שהעצים את החששות שלו). אילו מהם? לא יודע. לכן, אין לי תשובה מלאה לשאלות שלך. ככה זה בני אדם, ובתנאים המיוחדים שלכם, ככה זה הוא.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083