לחזר אחר בן הזוג: אולי יילמד משהו

תאריך פנייה: 03.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יפה
חיזור של גבר...
04.04.2006 • 00:01

יש לי בעיה,בעלי לא מחזר אחריהוא אף פעם לא קונה לי מתנות, פרחים, וכו' לא יוצא איתי לחופשה וכד' וכמעט לא אומר מחמאות על דברים שאני עושה טוב או כשאני נראית טובואני כל כך צמאה לכל החיזורים האלו, אבלמרגישה אדיוטיתלבקש ממנו להחמיא לי או לקנות לי מתנה. נראה לי שדברים כאלו הוא צריך לעשות מעצמו כגבר אוהב-והוא מאוד אוהב אותי!זה כל כך הפריע לי שאמרתי לו כמה פעמים על ציפיותי בנושא זה פעם במפורש ופעם דרך הדלת האחורית... זה עזר קצת אבל לא ברמה לה אני מצפה...האם זה עניין של אופי? חינוך? תרבות? או אולי הוא לוקח אותי כדבר מובן מאליו לאחר 5 שנות נישואין ולא מתאמץ לחזר אחריי??? (בתחילת הנישואין הוא היה קצת יותר מחזר אבל גם לא ברמות מטורפות...) מה לעשות???

ד"ר אורן חסון
לחזר אחר בן הזוג: אולי יילמד משהו
05.04.2006 • 00:18

יפה יקרה,
כן. זה עניין של אופי, של חינוך ושל תרבות. והדרך ללמד אותו היא דרך חיזור אחריו, לא ברמות מטורפות, אלא קצת מדי פעם. תקני את לו מתנות קטנות מדי פעם (הכסף אותו הכסף, לא?), צרי אוירה רומנטית מדי פעם, תזמיני אותו מדי פעם למסעדה מעניינת. לא הרבה, אבל מדי פעם. תשאירי בין לבין רווח מספיק כדי שגם הוא יוכל לעשות זאת עבורך. ואל תצפי לשינוי דרמתי בדרך הזו, אבל שינוי יהיה. אם הוא נוהג כך למרות שהוא באמת אוהב אותך, אז הוא כנראה שלא יודע לחזר, או שמרגיש שלא בנוח, או אולי אפילו בגלל שהוא חושב שזה בזבוז כסף (אני רק מעלה אפשרויות). למדי אותו שזה חלק מהחיים הזוגיים, ואולי הוא ילמד ממך. ואם לא, תיהני בכל זאת מזוגיות טובה, שאת יוצרת לשניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083