להישאר או ללכת? סיבות טובות להמשיך
חסרת אמון
תגובה
⌄
דר' אורן שוב שלום...רציתי דבר ראשון להודות על תגובתך המהירה. אני מעריכה מאוד את נכונותך להקשיב, לעזור ולתת עצה.ייתכן שמה שכתבתי הובן בצורה הלא נכונה- למרות שהכל יכול להיות- אין בידי הוכחות להתעסקות(פיזית) או קיום יחסי מין מצד בן זוגי עם ילדות אלה. באשר למה שכן יש ביניהם- כאשר התעמתתי עימו שאלתי האם קיימת אצלו משיכה לבנות האלה בשל משבר גיל ה-30 או שהוא מוצא בהן משהו שמשאיר אותו צעיר, הצבעתי גם על העובדה שיחסים בינו לבין בנות בגיל זה הם אסורים ונגד החוק- הוא הכחיש כל מגע פיזי וביטל את כל השערותיי לגבי הקשר.אני רוצה לציין שאתמול נשברתי ודיברתי איתו במשך המון זמן- דווקא שיחה חיובית והסברתי (בפעם המליון) את חששותי גם מכיוון הקשר שלנו-וגם מהכיוון אליו הוא פונה. הוא אמר שכל מה שהיה נגמר, שזה לא קרה ולא יקרה שוב- הוא אמר שהוא אוהב ומעריך אותי ושמח שאני בחייו ושסלחתי לו.צר לי אם היה נראה שהתעלמתי לגמרי מהנקודות החברתיות- זה לא נכון- מה שפשוט, ובאופן די מובן לדעתי, הטריד אותי היה המעמד שלי בתוך כל הסיטואציה. בתור אדם שנבגד פעמים קודמות רציתי לדעת מה עלי לעשות ואיך עליי להתמודד עם מצב כזה של חוסר בטחון וחוסר אמון.אני גם רוצה להגיד שמחינתי גם אם לא הייתה בגידה במובן של סקס, הקשר הזה עם שתי הבנות מהווה בעיניי בגידה לכל דבר... אבל האם זה נכון מצידי לראות את זה כך?אני שוב מודה לך על תגובתך ואשמח לשמוע את עצתך בשנית.
ד"ר אורן חסון
כמה סיבות טובות להשאר איתו
⌄
חסרת אמון יקרה,
מה שידוע לך זה שהוא הודה בפלירטוט עם בנות 15. אם ההודאה הזו אמיתית, המעשה בעייתי. אבל אם את נשארת איתו, ועושה רושם שזה המצב, אז כנראה שיש לך כמה סיבות טובות. לפיכך, הדרך הנכונה היא לנסות ולפתוח ערוץ טוב של תקשורת ביניכם, שבו הוא יהיה מסוגל לדבר גם על דברים מסוג זה, כלומר, של משיכה כזו, מבלי שתעבירי עליו ביקורת. כלומר, טבעי הוא שגברים מבוגרים יסתכלו על נערות מתבגרות, וירגישו משיכה. אבל הם צריכים גם לדעת את הגבול ולהפנים את המוסכמות החברתיות. אם תוכלו להיות גם חברים מספיק טובים וקרובים, ושהוא ירגיש שאת מקבל אותו, יהיה לך קל גם לשמור עליו מפני עצמו – וזה יהיה הדבר שהוא יצטרך לקבל.