אלטרנטיבה לפני אולטימטום

תאריך פנייה: 08.04.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
משה
עוול
08.04.2006 • 15:11

אני עובד במקום עבודה מסודר והכל בסדרבעייתי שאני ממלא תפקיד מסויים במשך כמה שנים ללא מינוילאחרונה הובטח לי שאקבל סוף סוף את המינוי המיוחל אך משום מה זה לא ניראה לי בכלל באופקכמו כן שמעתי ממקור מוסך שלא אקבל את המינוי מאחר שאין כעת תקן אבל אולי מאוחר יותר יתפנה תקן ואז יש סיכוי שאקבלאני כבר לא מאמין לכך מאר שהסחבת בעיניין הזה אורך כבר כמה שניםיש לציין שמאד מרוצים מתיפקודישאלותיי מה עליי לעשות בנדון ?האם להפסיק לבצע את העבןודה המסומיית הזו עד לקבלת המינוי?איך בכל זאת לצאת בסדר עם כולם ובכל זאת לקבל את המגיע לי?אודה לתשובתך

ד"ר אורן חסון
אלטרנטיבה, לפני אולטימטום
09.04.2006 • 00:56

משה יקר,
בין אם אתה מאמין להם, ובין אם לאו, כרגע עושה רושם שהדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות הוא להיות ילד טוב ולהמשיך לבצע את העבודה. כי בין אם הם רוצים לתת לך ולא יכולים או כן יכולים ולא רוצים, כך או כך, שביתה כנראה תסיים את העבודה שלך שם, או לפחות היא תהיה סיום העבודה בהסתברות גבוהה.לכן, לפני שאתה מתכוון לעשות רעש בעניין המינוי, חפש קודם מקום עבודה אחר כאלטרנטיבה. אם תהיה לך אלטרנטיבה מספיק טובה, שתצדיק את הסיכון שכרוך באולטימטום, עשה זאת. ואולי בכלל האלטרנטיבה תהיה טובה יותר מהמינוי שאתה מייחל לו.במילים אחרות, משה, אל תסכן דבר טוב, אלא אם א. יש לך אפשרות אמיתית לשפר, ו-ב. אם הצעדים שאתה נוקט לא יסכנו אותך יותר מדי (ולכן חשובה האלטרנטיבה).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
משה
אלטרנטיבה, לפני אולטימטום
09.04.2006 • 13:49

אני קבוע בעבודה מעל 25 שנה ואין סיכון לפיטוריןאז האם לצאת באולטימטום ולהפסיק את הבודה שהיא בכלל לא שייכת לי או לפתוח באוליטימטום כמו אני לא מוכן להמשיך עד לקבלת המינוישוב אין שום סיכון של פיטורים

ד"ר אורן חסון
להתפטר או להתפוטר, היינו הך
09.04.2006 • 18:48

משה יקר,
ברגע שאתה מציב אולטימטום, אתה אומר או שאני מקבל או שאני מתפטר, ואם אתה לא מקבל את מה שאתה רוצה אתה מתפטר, או נשאר ומאבד אמינות. מבחינה זו, אולטימטום הוא בעל סיכון גבוה. או שתקבל את המינוי, או שיפטרו אותך (או תתפטר, וזה אותו הדבר). אם הסיכוי שזה יעזור לקבל את המינוי גבוה, אולי כדאי לעשות זאת, ואם הוא נמוך, אז אולי לא, ובכל מקרה, כדאי שתהיה בטוח שיש לך לאן ללכת אם תאלץ להתפטר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083