להיות חברה טובה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 19.12.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אוסנת
שליח של השטן או של מלאך?
19.12.2012 • 18:10

לחברה שלי יש זוגיות טריה עם גבר מעיר די רחוקה.שניהם בני למעלה מ-30 פרק ב'.הקשר התחיל בצורה מאוד יפה וכיום היא חשה התרחקות מהצד שלו.הבעיה שלי היא שאני יודעת ורואה שהוא גולש באתר הכרויות (שנינו שם)והחברה שלי לא יודעת.להיפך הוא טוען שהוא סגר את הכרטיס ונמאס לו מאתרי הכרויות וכו'.אין יום שהוא לא שם.ואני לא יודעת מה אני אמורה לעשות עם זה.שאלתי אותה אם הוא באתר והיא אמרה שלא .מה פתאום הוא לא רוצה וכו'.אני גם מבינה שכנראה הוא לא רק משוחח שם אלא גם נפגש עם נשים.מה אני אמורה לעשות? האם להיות שליח השטן או מלאך? מה נכון?

ד"ר אורן חסון
להיות חברה טובה
23.12.2012 • 21:14

אוסנת יקרה,
את יכולה לבחור, אבל השאלה היא: אם תהיי שליח השטן, האם היא תמשיך להיות חברה שלך, או תחליט להתנתק ממך, כי את מפריעה לה להתחבר עם מי שהיא חושבת שהוא הדבר הטוב ביותר עלי אדמות בשבילה?אני גם לא יודע אם לא עדיף לך להתעמת איתו יותר מאשר איתה, ולתת לו את הבחירה של מה שהוא רוצה.אבל את שואלת שאלה שהיא באמת קשה. כי את רוצה להיות חברה טובה, ולומר לחברתך את האמת, אלא שאת מבינה כמוני שלפעמים לא רוצים לדעת את האמת, או לפחות שלא רוצים בקלות כל כך להאמין בה. תצטרכי להרגיש היטב לאן הרוח נושבת, ולפעול בהתאם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083