להיות בסדר למען עצמך

תאריך פנייה: 21.07.2013 מס׳ הודעות: 7
חיפוש נושא
יעל
רשמתי לך בעבר בעמוד זה
21.07.2013 • 09:47

שלום
שוב אורן, רשמתי לך בעבר ב30.6.13 "הפוגה ואז שוב הכל מהתחלה". זה נמצא ממש הכי אחרון בעמוד זה.חזרתי אליך בשנית כי רציתי לספר לך משהו שמאתמול בערך אני בוכה והכל בגלל שנתקלתי בבן הזוג לשעבר אותו לא ראיתי בכל הזמן הזה מאז שנפרדנו..והייתי בסדר במהלך הזמן הזה פחות או יותר...כן יש מחשבות אבל הייתי בגדול בסדר. 4 חודשים עברו כעת.. ואתמול נתקלתי בו במקרה כשהייתי עם חברה, הוא היה עם ידידה שלו שאני מכירה, הוא אפילו שלום לא אמר והשפיל מבט, הרגשתי שלא נעים לו שהוא קלט אותי הוא כזה התעלם ושפוט המשיך ללכת וגם אני. במשך ה4 חודשים האלה הוא יצר איתי קשר לפני חודש וביקש רשות להתקשר אליי ואמרתי לו שהוא יכול והוא שוב נעלם.. אני לא מבינה את ההתנהגות הזאת.אתמול הבנתי מאדם מסויים שכנראה יש לו מישהי מהמכון כושר..מישהי אחרת לא קשור לידידה שלו..פה כבר התרסקתי לגמרי... כל מוצש התחרבן לי (סליחה על המילה) וגם היום אני מרגישה מאוד לא טוב...ואני יודעת שאני זאת שיזמתי את הפרידה אבל כן לא קל לי וציפיתי שהוא יחזור אך זה כבר לא יקרה כי הוא נהג לחזור תמיד.אני לא יודעת מה לעשות, אני יודעת שזה בגלל שראיתי אותו והכל פשוט צף לי.. וכשהוא לא התייחס נפגעתי, הרי מלפני חודש התקשר אליי, שאל אם אני בסדר ואם יכול להמשיך להתקשר... ואז אתה רואה אותי ולא אומר לי שלום?לא יודעת אורן אני כבר 4 חודשים מנסה לשכוח, אני מפחדת שאני אמשיך ככה לחשוב כל הזמן ולהיות בדאוון ואני כרגע לא עובדת גם, אז רוב הזמן בבית..,איזה טעות גדולה הייתה לראות אותו במקרה ואני מנסה כל הזמן לנסות להתרחק ממקומות שהוא יכול להיות בהם ופתאום אני מקבלת פיצוץ לפרצוף.אשמח לדעה, חיזוק, כל דבר.. רציתי לפרוק תודה רבה

יעל
שכחתי להוסיף משהו
21.07.2013 • 16:28

האמת חשבתי אולי לנסות לייצור עימו קשר ולשאול אותו אם הוא רוצה לחדש את הקשר בנינו... רוב הסיכויים שהוא יגיד לא..גם לא בטוח שיש לו מישהי אני לא יודעת שום דבר ב100%. ומצד שני אולי עדיף לי שלא? יש בכלל טעם שאני אנסה לאחר שהוא התעלם ממני?אני לא יודעת מה לעשות ובדילמה גדולה תודה

יעל
עכשיו אני יודעת
21.07.2013 • 19:22

ב100% שיש לו מישהי. שמעתי זאת וזה בטוח.עכשיו אני עושה 1+1 לכן הוא גם לא אמר לי שלום והמשיך ללכת. הכל מובן לי עכשיו.. אני מקווה שאני אהיה בסדר.:(

ד"ר אורן חסון
עולם בלתי מוגן
22.07.2013 • 12:07

יעל יקרה,
את צריכה להיות בסדר, למען עצמך. אני לא חושב שיש מישהו ששווה שבשבילו לא תהיי בסדר.קראתי שוב את ההתכתבות הקודמת. קראי אותה גם את שוב, כי אני חושב שהיא תמשיך ותחזק אותך מדי פעם, כשתצטרכי. למרבה הצער, אף אחד לא יכול לחיות בעולם מוגן לחלוטין, וגם את לא. זוגות רבים נפרדים, ולא פעם בפגיעה, ונתקלים זה בזה באקראי, או קצת פחות באקראי בפייסבוק ועוד. זה באמת לא קל. ברור לך טוב יותר היכן את נמצאת היום, וגם היכן הוא נמצא היום. בין אם הוא לא רצה לדבר איתך כדי להגן על עצמו מפני הצפה רגשית שלך בפומבי (גם אם לא התכוונת לעשות משהו), או עליך, כדי שתביני שהוא כבר במקום אחר, או כדי שלא יצטרך להסביר לאחרים מי את ומה היית, או מכל סיבה אחרת, את מבינה טוב יותר שהוא לא מעוניין, והשתמשי בזה כדי להמשיך הלאה, למרות שקשה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יעל
עולם בלתי מוגן
23.07.2013 • 09:07

שלום
שוב ותודה על המענה.התקשרתי אליו אתמול על מנת לסגור את זה אחת ולתמיד. השיחה שלו מלפני חודש, ההתקלות אחד בשניה בלי לומר מילהף החברה החדשה הכל פשוט בלבל אותי ורציתי לשמוע אותו אומר לי יעל תרדי מזה יש לי חברה.רציתי להקל על עצמי גם. להשלים תתמונה, לסגור מעגל אחת ולתמיד.התקשרתי אמרתי לו שאני מתגעגעת אליו ומאוד הייתי רוצה שנחזור לקשר. הוא אמר שיש לו חברה והוא לא אמר לי שלום כשהוא ראה אותי כי כבר אין בנינו כלום 3 חודשים. הוא אמר שחברה שלו מאוד לא תרצה שהוא יפגש איתי. הוא אמר לי שהוא חשב שהתקדמתי אמרתי לו מה זה קשור? הוא אמר לא יודע חשבתי גם שיש לך מישהו. הוא שאל איפה אני עומדת אז אמרתי לו שאני לא רוצה לדבר על זה שזה לא משנה כרגע. הוא אמר אז מה את רוצה עם הגישה הזאת שלך. הוא גם הוסיף שאין לו אליי כלום. בקיצור אלה היו דבריו הוא לא היה מוכן בשום אופן שנחזור לדבר או משהו בסגנון ואני מבינה מצד 1 כי הוא תפוס. ניתקתי את השיחה אפילו לא אמרתי לו ביי וזהו. עכשיו אני פשוט צריכה להמשיך הלאה עם כל הקושי.תודה רבה על החיזוקים, אני באמת מקווה שיהיה בסדר כי אני קמה כל יום בוכה כאילו חזרתי להתחלה... הלוואי שזה יהיה לי זמני...אני מקווה שאתחזק..

ד"ר אורן חסון
כתובת חדשה
23.07.2013 • 12:00

יעל יקרה,
לא פשוט לקום בוקר אחד לעולם שבו אין תקווה למשהו שרצית. עכשיו לתקווה שלך לאהבה אין כתובת, וזה באמת לא קל. תצטרכי לחפש כתובת חדשה, ורק כשתמצאי תהיי משוקמת לגמרי. אבל בדרך תוכלי להגיע למידה רבה של שיקום אם תמצאי עניין ותחושה של הצלחה והשגיות גם בדברים אחרים, כי אז הצורך באהבה יתפוס פחות מקום. הוא תמיד יהיה שם, אבל כך תוכלי להמתין יותר בקלות עד לזמן שבו תמצאי כתובת חדשה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יעל
כתובת חדשה
23.07.2013 • 12:12

נכון זה לא פשוט מי כמוני יודעת זאת. מאוד מעריכה את עזרתך ובמשך שברון ליבי אחזור לקרוא את שיחתי איתך תודה רבה רבה על הזמן שלך והמידע שלך.