לבנות עולם טוב יותר אחרי משבר

תאריך פנייה: 07.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רותם
עולמי חרב
07.05.2006 • 12:34

ד"ר שלוםאני בת 23 ומי שהיה חברי עד לאתמול בן 27. מזה שנה וחצי שאנחנו יוצאים. הסקס טוב, אהבה טובה ולעיתים וייכוחים.הבעיה, הבחור ללא שום כיוון אמנם רציני, מסור אוהב אבל ללא עבודה, ללא השכלה על תיכונית ורצון להיות עצמאי בתחום הספורט. חזר מלימודי הספורט בחול(חיכתי לו 4 חודשים מלימודיו והוא לי 4 שנסעתי לטיול לפני לימודי). כרגע ללא שקל על התחת, משכיר דירה ועובד בשליחות למחייה.אני בחורה רצינית מעוניינת בעוד שנתייים שלוש להתחתן למרות הקשיים, אך הוא לא מבטיח לי כלום אולי בעוד 5 שנים ואני חוששת המון מחוסר הריצנות ואי היציבות.חשוב לציין שהוא מאוד אדיש לעבוד, נשאב לתחתית ובכוח ובריבים גרמתי לו לצאת לעבוד בשביל עצמו ולא בשביל 2500 שקל. אין לו אוטו וגם לו לי וגם נוסף לקושי ש4 ימים אני לא רואה אותו כי אני לומדת רחוק,אז יש את הקושי של התחבורה הציבורית.הוא כועס עליי שלא תמכתי בו אלא נתתי לו על הראש והחליט להיות בביצה לבד ולהפרד כי הוא לא יכול להבטיח לי את העתיד שאני רוצה וגם שכל פעם מחדש אני יעשה לו סרטיםהוא לא נותן לי עתיד קרוב רק שיהיה בסדר ואני לא מבינה איך אם הוא כל כך מאמין בעצמו הוא משלה את עצמו ובכלל ללא מוטיבציהחשוב לי לציין שאני רבתי איתו פעמיים בנושא ואני יזמתי פרדה אבל אחרי כמה שעות התקשרתי והבטחתי לא להציק בנושא-שניננו אוהבים אחד את השני אבל עם רצונות שונים לחלוטין-לו כבר נמאס

ד"ר אורן חסון
אולי עדיף לבנות עולם חלופי טוב יותר
08.05.2006 • 01:30

רותם יקרה,
את כותבת שעולמך חרב עלייך (לא הבהרת, אבל אני מניח כי בן זוגך החליט לעזוב אותך). אבל לפי מה שאת כותבת, אני מציע שתשבי עם עצמך, ותחשבי היטב מה בדיוק היה אותו עולם שחרב עלייך, ואם זהו העולם שאותו את רוצה. כי אם לא, אז אני לא רואה בעייה - בני לך עולם טוב יותר. ואם העולם הזה הוא כן מה שאת רוצה, אז דאגי לשמור עליו, אם לא מאוחר מדי. אבל רק בתנאי שאת באמת רוצה אותו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083