לא מספיק אהבה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 05.09.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
סימה
התלבטות קשה...
05.09.2011 • 19:08

יש לי חבר שאני לא בטוחה אם אני אוהבת אותו...בפגישות הראשונות שלנו לא ממש זרם לי הקשר איתו והשיחות ביננו נתקעו אבל איכשהו הדברים המשיכו עד שהגיע המצב לכך שנהיינו חברים..היו תקופות שממש אהבתי אותו ותקופות שפחות.כיום הוא מאוד מאוד אוהב אותי ואני פחות.. בתקופה האחרונה בכלל חיפשתי מסביב לצאת עם בנים אחרים וכשהסתכלתי עליו זה עשה לי רע,הרגשתי שאני משקרת לעצמי שאני איתו..לקחתי ממנו הפסקה של שבועיים כדי להבין מה עובר עליי..במשך ההפסקה לא התגעגעתי בכלל..ממש בקושי וגם אז עבר לי..אני חושבת שאולי הסיבה שלא התגעגעתי היא כי אנחנו בכלל לא יוצאים וכל הפגישות שלנו הן רק בבית שלי אז זה מה שגורם לי להשתעמם איתו ולא להתגעגע להיות איתו..(עוד מעט תגמר התקופה הזאת ונוכל לצאת נורמלי) זה הגיוני בכלל? או שאני פשוט לא אוהבת וסתם מחפשת לעצמי תירוצים?

ד"ר אורן חסון
"לא מספיק"
07.09.2011 • 00:47

סימה יקרה,
אולי את כן אוהבת אותו, אבל רק קצת. לא מספיק כדי להתגעגע אליו בהפסקה, ולא מספיק כדי להתגאות בו בחוץ בעיני חברייך, ולא מספיק כדי להפסיק להסתכל על בנים אחרים. יכול להיות שמאד חשובה לך העובדה שהוא אוהב אותך, כי זה מחמיא, וכי זה נותן ביטחון. אבל את לא אוהבת אותו מספיק, כדי לתת גם לו ביטחון. כשתרגישי את ה"לא מספיק" הזה יותר חזק, גם תדעי בודאות שאת צריכה להיפרד ממנו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
סימה
"לא מספיק"
07.09.2011 • 17:51

ואם הקצת הזה יישאר כך? זה מספיק כדי להחזיק קשר או שיש דברים שניתן לעשות כדי להעצים את האהבה שלי כלפיו? בכלל שווה לעשות את אותם דברים או פשוט לוותר למען אהבה יותר גדולה?

סימה
ותודה כמובן :)
07.09.2011 • 17:53

(הודעה ללא תוכן)

ד"ר אורן חסון
להחליט
09.09.2011 • 18:22

סימה יקרה,
זה בדיוק המקום להחליט. ואולי גם המקום להחליט מי את.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083