כעסים, פחד ובגידה: מה באמת קורה ביחסים?

תאריך פנייה: 04.04.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
שירה
בגידה
05.04.2006 • 00:10

איך אפשר לזהות? יש סימנים?איך מתמודדים עם פחד כזה ויכול להיות שזה סתם קשקוש...אני נשואה +ילד ובהריון בחודש חמישי.אני מכניסה את עצמי כל הזמן לפראנויות ולא מצליחה לתפקד בגלל זה.ממאז ההריון השני נראה שבעלי לא נמשך אלי, יש לציין שההורמונים שלי "מתפקדים נהדר" אני כל הזמן עצבנית וכועסת עליו, ככה שיש לו סיבה טובה להפסיק לאהוב אותי. אין בינינו כמעט מגע. הוא הולך כל בוקר לעבודה ואין לי מושג מה הלאה....הוא כבר לא מתקשר כל דקה כמו פעם, אני חיה בהרגשה שמשהו לא בסדר. יש לציין שהוא לא כ"כ רצה את ההריון השני.איך אוכל לדעת? יש למישהי טיפים או דרכים שאפשר לגלות? אני לא יודעת מה יותר טוב לחיות בפניקה או לגלות אמת מרה?......בבקשה תעזרו לי.

שירה
בגידה
05.04.2006 • 00:21

עוד שאלה חשובה(אחת הסיבות לחשדות שלי)- האם הגיוני שאנחנו מקיימים סקס פעם בשלושה שבועות וגם זה בא מיוזמתי?? האם גבר בגיל 30 לא צריך יותר מזה?? מה שבטוח זה שאם הוא לא בוגד הוא בטח מאונן. האם השערתי נכונה??(אני מאוננת פעם ביום-יומיים במיטה לידו כשהוא נרדם, אז אני מניחה שהוא מוצא לו את הזמן, לא????)

ד"ר אורן חסון
אולי בגידה, בטוח כעסים ותיסכולים
07.04.2006 • 11:04

שירה יקרה,
בואי ונפריד בין שני גורמים, אהבה וכעס. כשאת עצבנית וכועסת עליו, הוא כנראה כועס גם עליך, ובזמן שכועסים קשה להרגיש אהבה. זה לא אומר שהיא נעלמה. זה אומר שהכעס הוא עוצמתי עד שקשה להרגיש כשכועסים דברים אחרים. גם פחד נעלם כשכועסים מאד, וזה לא אומר שכאשר הכעס נעלם הפחד לא מתבטא מחדש. כך גם האהבה. לכן, חלק מזה בידייך. ככל שתצליחי לשמור על הכעסים שלך, כך תעזרי לו להתקרב אליך. ונכון גם שככל שאת בחרדות מפני בגידה, כך היחסים ביניכם קשים יותר.הסימנים שאת מדברת עליהם, שהוא לא מתקשר אליך באותה תדירות, שתדירות הסקס ירדה, ושהוא מתרחק ממך ומנוכר יותר, אינם סימנים של בגידה. אלה הם סימנים שהוא כועס עליך, ושהיחסים ביניכם מידרדרים. יכול להיות שהוא מאונן בזמנו החופשי כדי להשלים את החסר, ואת לא יודעת.נראה לי שאתם זקוקים לעזרה דחופה, כי יש ביניכם משקעים גדולים כרגע, שילכו ויחריפו כשהעומס יגדל (עם הלידה). יש לכם שלושה-ארבעה חודשים עד ללידה – נצלו אותם לטיפול זוגי, כדי להחזיר את השפיות לפני שהמאמץ הזוגי והצורך בשיתוף וברצון הדדי יגדלו עוד יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083