כי אין לך כוח להאמין בעצמך. חבל...

תאריך פנייה: 23.07.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אשה
מאוהבת
23.07.2010 • 22:51

שלום
אני אשה בת 47 אלמנה+ילדים התאהבתי נואשות בגבר נשוי +3 ילדיםיש ביננו יחסים מעולים כבר 6 שנים אני בקשר עם גיסו (אח אשתו) ביתו חברה של ביתי גיל 16אין לו יחסי אישות עם אשתו כבר 10 שניםאין אהבה בבית וזה דבר מוכח ובדוקאנחנו ניפגשים פעם עד פעמיים בשבוע יתר הימים הוא עובד מישמרות רוצה לציין ששנינו מאד מחוברים --היה גם הריון ולמזלי לא היה תקין וביצעתי הפלההגבר שאני איתו בן 51 כיוםאני מאוהבת בו עד בלי דיי והוא מודה לכךרציתי לציין שאנו משוחחים יום יום שעה שעה כולל גם שהוא בבית בערבים היות והוא ישן בחדר ניפרדפשוט נימאס לי כבר ולמרות האהבה הזו ביננו אני רוצה לסיים את הקשר הזהעיזרו לי בבקשה איך אפשר להפסיק לאהוב?אני רוצה בכל תוקף ומהר להפסיק לאהוב אותואני רוצה גם לציין שהוא בן בית אצלי -----וילדיי (גיל 22 ו17)לא יודעים שהוא נשוי וגם אין לי את הפחד הזה שידעואז בבקשה עיזרו לי ותנו לי רעיונות להפסיק לאהוב אותולהפסיק לחשוב עליו במשך היוםלהפסיק לדאוג לופשוט אני רוצה שהוא יעלם מדרכיהאם אפשר להגיע לרמה כזו?ניסיתי כמה פעמים לצאת לדייטים חדשים והוא היה חש את זה באויר ותמיד היה תופס אותי על חם שאני בדייטוסיפרתי לו את האמת שכן ולפעמים הוצאתי איזה שקרהוא לא מעוניין בשלב זה להתגרש מבחינת כלכלית ונוחות מצידו

ד"ר אורן חסון
24.07.2010 • 23:29

מאוהבת יקרה,
את רוצה להינתק ממנו, וגם לא רוצה. לו רק היית רוצה, היית מתנתקת. את עדיין מקווה שאולי הדברים ישתנו, והתקווה הזו, תקוות השווא הזו, היא שמחזיקה אותך שם. לו היית באמת מוותרת על התקווה, היית מפסיקה להרגיש מאוהבת.אם את לא מצליחה לבד, לכי ליעוץ פרטני שיעזור לך לראות, לקבל כוח, להבין ממה את פוחדת, לראות שיש אלטרנטיבות, ולהמשיך עם כוח, במקום עם החידלון שאת מרגישה עכשיו. מגיע לך משהו טוב יותר, רק שאת עוד לא מכירה בעובדה הזו, וחבל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אשה
25.07.2010 • 00:57

אני יודעת שחיי הגבר שלי הם חיי סבל בביתו והוא מצא נחמה מאמינה אצלישנינו אותו ראש ממשאותו קו מחשבה אותו חוש הומורזה הבן אדם שאני רוצה לעצמיאיש חיי---אמית--נאמן----נותן כבוד----צחקן--דברן---מה שאני צריכה באמתעל נישכח שעברתי תקופה קשה והוא איש לעזרובכל זאת אני רוצה להתנתק ממנואבל קשה ליאולי יש דבר אחר בתחום הקבלת והמיסטיקה להפסיק את האהבה הזו ?אוכל לדעת לאן ליפנות?

ד"ר אורן חסון
מה שנותן כוח
25.07.2010 • 12:47

אשה יקרה,
אם את מאמינה בקבלה ובמיסטיקה, זה יכול לתת לך כוח.אני לא מכיר מיסטיקנים וקבלים, כך שתצטרכי למצוא בדרכים אחרות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083