ירידה בתשוקה בזוגיות צעירה
נטלי
מפחדת!!!
⌄
אני בת 18 ובן זוגי בן 19 אנחנו נמצאים במערכת יחסים כבר יותר משנתיים. כמו בכל קשר יש ירידות ועליות. קשר עם הרבה אהבה מיניות וכיף לנו ביחד.בזמן האחרון אני שמתי לב להתנהגות מוזרה אצל בן זוגי. בדרך כלל כשאנחנו ביחד לפני שהולכים לישון שמים סרט אבל לא מסיימים לראות בגלל החשק לקיים יחסי מין שהוא בדרך כלל יוזם וגם לא תמיד.לאחרונה כשאנחנו נמצאים במצב הזה כשאני מתחילה בליטופים ונשיקות מנסה לגרות אותו אז הוא רוצה שאני יפסיק ומבקשר לראות את הסרט עד הסוף. זה מאוד מוזר לי אני מרגישה כאילו הוא כבר לא נמשך אלי כאילו אני כבר לא בראש שלו. תמיד הוא היה מעדיף לקיים יחסים ושום דבר לא היה לו חשוב יותר מזה.אני מפחדת שהוא אוהב אותי פחות או שיש מישהי שמספקת אותו. או שמא אני כבר לא עושה לו את זה. מה עושים אני לא רוצה לאבד אותו?????
ד"ר אורן חסון
לתת לו את היוזמה
⌄
נטלי יקרה,
זה באמת נשמע, ברגע הראשון, קצת מוזר כשאת בת 18, ובן זוגך בן 19, ושאת מבחינה לפתע בירידה בתשוקה שלו. למה זה מוזר קצת? כי הוא צעיר, כשהחשק בשיאו.מצד שני, זה לא כל כך מפתיע כאשר אתם בקשר של למעלה משנתיים. כי באופן טבעי יש ירידה עם הזמן, ואז יכול להיות שהצורך שלו בסיפוקים אחרים מתגבר באופן יחסי.והצד השלישי, נטלי, הוא הפחדים שלך. הריכוז שלו בטלויזיה במקום בך, כשלעצמו, לא אומר שאת הולכת לאבד אותו, וירידה בתשוקה לא אומרת בהכרח שיש לו מישהי אחרת. אלא שככל שתפחדי יותר ותהיי לחוצה יותר, כך הוא ירגיש כפוי על-ידך, ולכן הדחייה שלו אותך תהיה חזקה יותר, וזה לא מה שאת רוצה. כך שבמקום לנסות לגרות אותו כאשר הוא רומז לך או אומר לך שהוא לא מעוניין, תרדי מהעניין, תמשיכי להיות איתו מחובקת או נשענת עליו, ותני לו את היוזמה. יש סיכוי טוב שלאחר תקופה מסויימת, ואולי אפילו רק שבוע שבועיים, שבהם את תפסיקי ליזום, אלא רק תיעני אם הוא יוזם, הוא יתחיל ליזום מחדש.
נטלי
לתת לו את היוזמה
⌄
הומן תודה !!!עזרת לי מאוד!!!